Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen doet bizarre uitspraak in Vandaag Inside


We kunnen ons allemaal nog wel de rel rondom Vandaag Inside herinneren door het kaarsenverhaal wat Johan Derksen op de tv vertelde. De commotie rondom dit verhaal zorgde ervoor dat Johan besloot te stoppen met de dagelijkse talkshow.

Johan leek heel serieus en er waren veel mensen die dachten dat het echt voorbij was, maar twee weken later na een gesprek met John de Mol keerde Vandaag Inside met Johan Derksen toch weer terug op de buis.

Nu liet Johan gisteren in de uitzending weten waarom hij uiteindelijk is teruggekeerd. Johan zei dat het hem enkel om het geld ging en dat hij ook daarom hier weer zit. Eerder gaf Johan een andere redden op en dat was dat hij de mensen niet in de steek wilde laten. Maar dat blijkt nu toch anders in elkaar te zitten.

Hieronder kun je het fragment terugkijken:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij kan en heeft de mogelijkheid zijn kinderen te helpen en te steunen,
Dat is alleen maar lovendswaardig.

Dat hele programma Vandaag inside moet direct van de buis verdwijnen en die drie Tuig Van De Richel moet nooit meer terugkeren op de tv

Jij kijkt zeker nooit maar oordeelt wel. Hoe zullen we jou dan noemen…..???

Vies naar oud mannetje.Die alleen maar voor de poen,poen daar zit.Laat hm naar het verzorgingshuis gaan en niet de tv bevuilen.
Hij blijft iedereen de grond intrappen.Griezel eerste klas.Heb een paar uitzendingen gekeken maar ben gestopt.Hij had gewoon weg moeten blijven.

Lekker denigrerend ben jij, hoop dat je ook zo over je vader denkt.

Daar denken heel veel mensen gelukkig heel anders over Areke.
Het is niet voor niets een van de best bekeken programma’s op tv.
Je mag er naar kijken, maar het hoeft niet, democratie heet zoiets.
Ja hij is wel heel eerlijk en open en dat is een eigenschap die je maar bij weinig tv mensen tegenkomt.

Ik neem aan dat jouw helden het niet voor het geld doen…!
Zet hem op Johan, ook mijn steun heb je kerel.

Lapzwans

Kwijlebal johan derksen.

De man is niet wijzer, maar de verantwoordelijke persoon is John de Mol.Hij zou moeten aangeven , hoe Derksen zijn bijzondere veel gekregen salaris zou kunnen en mogen besteden.misschien iets in financiële sponsoring van een jong sportmeisje of jongen, uiteraard dan wel uit het sociale mileu, die Derksen zeker voorstaat.Zien wij hem ook van zijn goede kant.Hij is en blijft een rechtse rebel met een linkse natuur.Zijn broer zou hem ook meer gaan respecteren.

Noem er eens een die niet voor het geld gaat, dom mens

Els en Pieter, jullie wonen zeker bij elkaar. Als je de man niet kent moet je hem niet bekritiseren. Hij heeft betere dingen gedaan dan jullie. Dus schaam je rot…….