Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Slaande ruzie Monique en Rachel Hazes


Eerder werd er nog gedacht dat Monique en Andre Hazes weer een stel waren nadat ze uit Amerika waren teruggekeerd. Maar dat ging snel alweer mis en Andre belanden al enkele dagen later weer bij zijn moeder Rachel in huis.

Rachel zou er alles aan gedaan hebben om Andre bij Monique weg te krijgen. Overigens is dat niet heel gek voor Rachel’s doen, omdat ze eigenlijk altijd al heeft geprobeerd om Andre en Monique uit elkaar te spelen. Dit is ook één van de redenen waarom Rachel haar kleinzoon van Monique niet mag zien.

Rachel zou Andre dagelijks lastig hebben gevallen met belletjes en het sturen van berichtjes waarin gezegd zou worden wat voor slechte invloed Monique heeft op de gezondheid van Andre en dat Monique op zijn centen aast. Dit zou ook de reden zijn waarom Monique op een zo kort mogelijke termijn zou willen trouwen met Andre.

Maar nu Andre dus weer bij zijn moeder slaapt heeft Monique nog maar weinig grip op hem en heeft Rachel de volledige controle. Dit tegen het zere been aan van Monique. Die ziet haar hele toekomst in een paar dagen in duigen vallen.

Wij hebben te horen gekregen dat Monique haar ex schoonmoeder Rachel deze week woedend zou hebben gebeld in de avond en daar zou ook flink bij gescholden zijn. Of Andre partij heeft gekozen is niet bekend, maar hij zal er vast niet blij mee geweest zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelijk heeft ze Monique!! 👊👊👊👊
Aanpakken zo’n vreselijk dominant bitcherig wijf die Rachel. Heeft André helemaal in haar mocht. Bah!!!!
Ze maakt haar kleinkind kapot door zijn ouders steeds uit elkaar te jagen.🤮

Tokkies

het word steeds asocialer, zouden ze beseffen wat ze die kleine jongen allemaal aan doen?

André moet zijn moeder verlaten want zij heeft een gigantische slechte invloed op hem. groot gelijk dat ze kleine Dre nooit mag zien

Inderdaad ze maakt alles kapot .of ze zo gek is op haar kinderen .niet dus .het is een vies door gerookt mens

Word rachel niet moe van zichzelf en andre moet eens volwassen worden

Wanneer wordt Monique wijzer en laat ze die z’n instincten nalopende Andre zitten. Hij is zo labiel als wat en loopt bij het zien van de eerste beste dame daar weer achter aam. Andre wil een rockster achtig leven leiden,I cluster drank en drugs Tegen de tijd dat hij misschien tot rust komt,ben je minstens 30 jaar verder.Dan is Monique in de 70. Dus Moniquu ga verder met je leven en verveet die lummel.

Wat waren die asos eigenlijk zonder Andre sr? Niks dus. Kruip dus maar lekker terug terug onder jullie steen!

Wat is die Roggel toch een heks bah bah. Als er iemand goed was voor André dan is het Moontje. Je zag aan alle foto’s als hij bij Monique straalt hij helemaal en dat komt zijn gezondheid zeer ten goede. Is andre bij Roggel dan zie je hem zienderogen achteruit gaan. Geen glans meer in zijn ogen en lijkt erg deprie. Andre laat je niet door je moeder meesleuren de afgrond in. Kijk maar eens naar ROXANNE.🍀🍀🍀

Helemaal mee eens , en dan blijft ze nog zeggen dat Mo uit is op Andre zijn geld pffffff laat ze eerst maar naar haar zelf kijken , als er iemand achter geld aan zit is Rachel het wel Heel Andre sr leeg gemolken zelfs nu nog en dan zich nog asociaal gedragen op Hazes is de basis en achter de coulisse staan te bekken met Klaas 🤮🤮🤮

Ze moeten die Rachel een tijd opsluiten.Wat een walgelijk mens is dat!! Die zit overal tussen te stoken.Ze heeft zelf geen eigen leven.Heb geen goed woord voor die Roggel over!

Slappe hap een echte vent gaat voor zijn geluk wat en waar dat ook is
Hij is de schuldige in deze situatie hij speelt iedereen tegen elkaar uit hij moet is rekening houden met zijn zoontje dit is geen positieve opvoeding

Die Rachel is gewoon een walgelijk wijf , heb ooit een stukje gelezen dat Rachel het met elke beslissing van haar zoon eens zou zijn nou NIET dus .Zij is echt een stoker zeker als het Mo betreft , maar laat ze zich maar eens bezig houden met haar eigen leven want daar bakt ze ook niks van geen ene vent Houd het uit bij haar .En een TIP voor Andre GROW UP !!!

Ik begrijp niet dat Rachel zich durf te tonen in het openbaar als ik naar het programma kijk ,ziekenhuis serrie, Dan zie je al dat het een en al nep is,zonde van de andere collega’s. Dat de kernels zo weer bij haar weg gaan zeg dus al genoeg. Ze kan dan wel zeggen dat M op Dre zijn geld uit is, maar ze vergeet dat ze al weg was van Andre voor dat Andre ‘sr overleed. Haar vader die Andre overall heen bracht heeft Rachel ruim van te voren op de hoogte gehouden dat het heel slecht ging met Andre. Ze is met de meeste spoed weer terug gegaan. Nou geloof maar dat ze alleen aan het geld heb gedacht. Het is gewoon een achterbaks wijf die voor de rest van haar leven haar mond moet gaan houden.

Rachel is zelf een geld wolf. Doet niet anders.

Ik moet andre ze moeder maar Monique ook niet ik andre goed nummer zingt ik hoop dat hij snel muziek gaat maken

Liefde over wint altijd hoe moelijk het ook is

O wat hou ik van rachel heerlijk wijf ik geniet ervan

Ze is zelf een geldwolf want de scheidingspapieren lagen al klaar en toen ze hoorde dat andre sr zo ziek was waar zij aan mee gewerkt heeft kwam ze weer terug hobbelen.

Die botox kop is helemaal mislukte barbie pop.

Andre’ zijn carrière ga helemaal naar de vaantjes ,hijzelf is ook maar een balletje he pfff hij heeft da graag ,2 honden vechten voor een been en de 3de ga ermee lopen 😁