Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia droevig gespot op terras


De Duitse media pakte een paar maanden geleden groots uit. Ze lieten namelijk weten dat onze prinses Amalia in het geheim verloofd zou zijn met Isebrand haar 19-jarige vriend. Isebrand is afkomstig uit Münster, waar zijn familie woont en eigenaar is van een groot bedrijf in sanitair.

Dit is nog steeds niet bevestigd, maar het lijkt er wel op dat het tussen Amalia en Isebrand niet helemaal vlekkeloos verloopt.

Yvonne Coldeweijer beweert namelijk dat Amalia vorige week verdrietig op een terras is gespot. Volgens Yvonne zou dit met haar vriendje Isebrand te maken kunnen hebben.

Yvonne zegt er het volgende over:

Vorige week woensdag is ze namelijk in Utrecht gespot op het terras van restaurant De Beurs, samen met drie vriendinnen. Ze had een grote zonnebril op en was heel verdrietig.” 

Inmiddels weten we dat Amalia ook naar therapie gaat dat heeft ze in haar boek zelf toegegeven. Dus ze zal waarschijnlijk snel weer opknappen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Arme Amaal..die is erachter gekomen dat Ies nog ander scharreltjes heeft.

Niet teveel zeuren laat dat kind met rust wat betreft die coldeweier dat is een op roer kraaier.

Pfff die Coldeweijer weer. Moeten we dit mens nou niet gewoon dood gaan negeren. Wat een hersenloos is dat zeg.
Word het niet eens tijd dat we dit soort mensen gaan negeren zodat ze niet meer in de media komen. Dat mens probeert alles en iedereen kapot te maken. Menig huwelijk heeft ze al om zeep geholpen met haar rot grapjes. Lijkt wel of dit soort mensen alles en iedereen maar voor hun karretje gaan spannen om mensen het leven zuur te maken. Dit soort mensen moet je gewoon opsluiten en nooit meer vrij laten.

Wat verloofd..op die leeftijd….ga je die verbinding niet aan !
Je zoekt Jezelf …Je Orrienteerd…En je Speelt..Op naar volwassen worden……Heel Gezond. !

Je tekst klopt in mijn ogen, maar je spelling….grrrrr

Precies dat

Zou het verdriet van prinses Amalia niet te maken hebben met het overlijden van de heer de Beaufort, zoon van een zeer goede vriend van de koninklijke familie?

Dit is toch