Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes maakt een hele grote fout


Eerder werd er nog gedacht dat Monique en Andre Hazes weer een stel waren nadat ze uit Amerika waren teruggekeerd. Maar dat ging snel alweer mis en Andre belanden al enkele dagen later weer bij zijn moeder Rachel in huis.

Nu meldt Yvonne Coldeweijer dat Andre Hazes samen met een vriend alweer naar Amerika is vertrokken. Andre zou gespot zijn op een vliegveld in Los Angeles.

Het lijkt erop dat Andre weer helemaal los zal gaan in Amerika. De laatste keer dat hij met een vriend naar Amerika ging belanden hij in Las Vegas en werd hij vaak gokkend en zuipend in het gezelschap van verschillende dames gespot.

Het lijkt er dan ook op dat het helemaal niet goed zit tussen Andre en Monique en dat Andre weer zijn vrijgezellen leven oppakt.

Het is afwachten hoe dit afloopt, maar het heeft er alle schijn van dat Monique dit niet leuk gaat vinden. Wij zijn benieuwd waar Andre zal slapen als hij terugkomt uit Amerika. Dat zal vast niet bij Monique zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Andre zal bij thuiskomst uit de VS vast wel weer een knappe dame vinden,waarhij kan overnachten. Zijn moeder is dan gelijk weer bevriend met die nieuwkomer! En anders gaat hij toch bij zijn moeder slapen! Wat Monique betreft, het is te hopen dat zij verder gaat met haar leven. Een leuke stabiele vent vindt enAndre voorgoed vergeet. Want dat wordt volgens mij helemaal niks.

Monique moet het kind bij hem weg houden en die zo genaamde Hazes moet ze naam veranderen wat ze stief vader heeft op gebouwt breekt dat jong met ze moer af je ken veel over andere Hazes zeggen senior dat ie veel zoop maar eerlijk is eerlijk hij is ze altyd met respect behandelt dat kan je van die Dre tje niet zeggen stuk tuig eerste klas senior Hazes kan niet van de drank af blijfen op padium was die al aan geschoten dan zong ie al met dubbel tong wat zonde was en deze figuur denk dat ze een lust op jackt zijn zal me niks verbazen dat er een meid op staat dat ie der ook 1 heb aan gerand zal mijn niks verbazen in huizen Hazes is wel meer mis

Wanneer houd deze soap nu eens op!
Vreselijk!
Laat ze lekker hun gang gaan,maar uit de media!
Volkomen onbelangrijk!

Monique wekte de i druk dat alles weer oké was .Zij moet eens ophouden achter hem aan te lopen.
Laat hem zijn leven lijden ,voor zijn zoontje zal hij heus wel zorgen,weliswaar niet op de manier zoals Monique het wil,maar dit gebeurt talloze kinderen.

Jammer dat de club van 27 al gepasseerd is. Wat een stomme lui zeg

Ja precies👍
Kans was idd heel groot geweest, dat ie wel bij club van 27 had gehoord.
Met zijn roekeloze destructieve levenstijl. En scheit-aan -alles mentaliteit. Wonderlijk dat ie de 30 in zicht heeft. Hij zal net zo eindigen als zijn pa, zijn gezin(nen)/kids/vrouwen gedumpt, volgezopen & aan de coke, waardoor gezondheid gesloopt, alleen jonger.

Je kan een varken uit de stal halen,maar de stal niet uit het varken,voor beide idioten,zowel andre als Monique,wat een hopeloze gevalletjes,stumpertjes.
Jeannette