Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen haalt keihard uit naar talkshow HLF8


Gisteren lieten Johan Derksen en Wilfred Genee geen spaan heel van de ‘zomer’ uitzending van talkshow HLF8.

Hélène Hendriks was te gast bij de heren van Vandaag Inside en Hélène presenteert ook de talkshow HLF8. Volgens Johan was het de uitzending van HLF8 echt beneden alle peil. In de uitzending werden bekende Nederlanders gevraagd wat ze de zomer gingen doen en wat hun favoriet zomerhit was. Ook Patricia Paay was te gast bij HLF8. En Johan maakte hier nog een hele foute grap over. Patricia Paay zal dit zeker niet leuk zal gaan vinden.

Bekijk het filmpje over de klaagzang van Johan en Wilfred hier beneden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zooo vreselijk platvloers en beneden alle peil de zogenaamde humor van die Derksen gisteravond.
Moet dat publiek daar verplicht lachen ofzo?
Walgelijke man.Wegwezen en nóóit meer terugkomen.(ook heel naar voor Patricia Paay die al zoveel voor d’r kiezen heeft gehad)wat ben jij een idioot J.D

Krijgen we nu dit gezijk ook weer over Patje Johan , goedkoop scoren voor ’n riant salaris ?

Vervelende vent. Denkt dat hij alles kan en mag zeggen. Jammer dat hij weer terug is op de buis!( Geen reacties aub want die hebben we al genoeg over deze irritante man)

Johan laat iedereen maar “lullen”. Ook nu zorg je er voor met jouw commentaar dat HLF8 in de kijkcijfers gaat scoren. Doorgaan zo!!
En pak die Kaag en haar D66 vriendjes ook nog effe aan..!! Die Jetten moeten ze een poosje mee laten lopen op een boerderij die man heeft geen enkel idee hoe de wereld in elkaar zit.