Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen is buiten zinnen door docu Andre Hazes


Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes was al eerder woest, omdat Andre haar niet uit de docu wilde verwijderen. Ze wilde zelfs een rechtszaak aanspannen tegen Andre Hazes.

Andre is een hele lange tijd gevolgd door een cameraploeg ook toen hij nog met Sarah ging. Maar nu wil Sarah dat Andre haar helemaal uit de docu verwijderd. Nu zou Sarah gebeld worden door de productiemaatschappij van de docu, maar dat is toen niet gedaan.

Maar nu is er toch wel contact geweest tussen Sarah en de productiemaatschappij van de docu liet Patty Brard gisteren in Shownieuws weten. Maar de productiemaatschappij wil enkel de beelden van Sarah en haar familie laten zien die in de docu zullen verschijnen, maar ze denken er niet aan om deze beelden eruit te halen.

Patty zegt er het volgende over:

 “De Belgische producent is niet echt heel erg goed bereikbaar. Wij konden ze vandaag in elk geval niet bereiken”

 “Sarah vertelde me dat ze door een assistent van de directrice is gebeld en dat beloofd wordt haar en haar familie de beelden te laten zien van tevoren, voordat de docu op zender gaat. Maar Sarah en haar familie vinden dat nog niet echt genoeg.”

Collega Bart Ettekoven:

“Nee, want ze willen gewoon helemaal niet te zien zijn.”

Patty:

“Nee, precies, maar ze hebben in elk geval wel de mogelijkheid opengehouden om het te bekijken. Ja, zoals het er nu voorstaat denk ik dat de kans niet heel erg groot is dat ze gaan zeggen: dat is goed! Want ze willen gewoon niet als tussenfase in die documentaire komen.”

Natacha Harlequin:

“Wat moeten ze dan bekijken? Hoe ze erin zitten?”

Patty :

”Ja, maar ze wíllen er niet in zitten. Er is niets afgesproken en ze hebben ook niets ondertekend. Er bestaat ook geen quitclaim. Ze hoeven… Als ze écht kwaad willen mag het er niet in.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gestoord wijf, eerst kickt ze op alle aandacht en nu ineens zeiken.
Komt ze toch weer in de picture. 😝
Ze wil blijkbaar vooral geld van de reallife soap. Zal André de helft van zijn gage kosten.😂 Verdient die nitwit toch nog iets, die luie werkloze donder.
Vieze geldwolven!

Zo, zo, ons schrijversclubje is weer bezig geweest! Als jullie nu in de Telegraaf van vorige week donderdag het artikel van Socioloog Jeroen v/d Waal eens hadden gelezen, hadden jullie waarschijnlijk wat minder “enthousiast” gereageerd. v/d Waal schreef o.a.: mensen met een lage sociale status zijn in het algemeen onbehouwen, ruw, plat, vulgair, ordinair, ongemanierd en hebben onbeschofte omgangsvormen. Zijn dus niet mijn woorden, maar van iemand die hiervoor gestudeerd heeft. En wie ben ik dan om dit te ontkennen!

Ga zelf werken lui kreng !!!!
Probeer je nu geld van André af te troggelen, door zogenaamd niet in beeld te willen komen.😜
Eh vervolgens toch akkoord te gaan als je maar een goeie som geld krijgt.
Ordinaire familie.🤑🤑🤑🤑🤑🤑

Regelmatig hoor ik van Yvonne Coldeweijer dat Monique en André weer een stelletje zijn en dan 2 of 3 dagen daarna hoor ik weer dat het niet zo is. En dat duurt al maanden.
Onlangs is zij terecht gewezen door de rechter in de kwestie met Samantha Steenwijk en een paar dagen geleden heeft zij een bericht de wereld ingestuurd over Talitha Muussee waarvan ook voor 100% vaststaat dat dit nep is. En nu komt zij weer met zo’n opruiend flutverhaal over Sarah van Soelen. Hoe geloofwaardig wil je zijn?

Asociaal volkje dat Soelen tuig 👊👊👊👊😂😬🤮🤮🤮🤮

slang patty die ineens in de van soelens zit en zich in alle bochten kronkelt om ze te vriend te zijn
en dan heb je de van soelens die zich van hun allerslechtste kant hebben laten zien toen ze lapzwans hazes gulzig in huis namen en per direct de moeder van zijn kind publiekelijk te grazen namen met hun valse en uiterst gemene gedrag,
dit ook weer tesamen met opperslang rochel
jeetje wat hadden ze een lol met zn allen! hi ha ho kijk moniek wij zijn zoveel beter!

en kijk waar ze nu staan.
ha ha haaahaaha wat een faalhazen!!
en nog laf ook
nu het niet gaat zoals ze zich hebben voorgesteld in hun waan dat sarah een blijvertje zou zijn willen ze niet meer met hun eigen walgelijke gekonkel geconfronteerd worden.

maar het is te laat
of ze nu wel of niet in die flopdocu zitten, ze hebben heel nederland laten zien wat voor type mens ze zijn; schaamteloos, veel geld weinig klasse!
sja sja sja hadden ze zich wat netter en vooral menselijker opgesteld had t er misschien anders uitgezien
nu zullen zij altijd herinnerd worden als het zoveelste tussendoortje van flapdrol hazes en eigenlijk verdienen ze ook niet beter

>>>>>>>>>>play stupid games – win stupid prizes<<<<<<<<<<<<

Jemig, ROXY MOSES, hoe moet je nu iemand van jouw niveau en met jouw verstand duidelijk maken, dat, als een relatie duidelijk over is, je er weinig voor voelt om – ter meerdere glorie van hemzelf – in één of andere documentaire te verschijnen!? Ik weet het niet, dus ik ga het ook niet proberen.

Zij is allang gedumpt domme Arnold
..spuit 11!
Al die tijd driekwart jaar vond ze het prima.
Nu A&M weer liefdevolle foto’s hebben beseft dat domme grietje Sarah ineens echt dat het over is.🙄 (nu pas🤪🤣) En is ze gepikeerd en wil niks meer met André en zijn soap te maken hebben. Ze was allang gedumpt! Wel erg laat besef van dat hersenloze geval.😜🤣

Helemaal mee eens Roxy Modes 😁😁😁
Top omschrijving zoals het is!

Roxy moses 😁👌 je bent fantastisch met jouw omschrijving!!!!!!! 👏

Als de fam.van Soelen hier geen toestemming g voor hebben gegeven dan hebben ze groot gelijkkom het eruit te laten halen.

Dom meissie maandenlang wachten tot ex haar weer terug wil.
En nu zwaar teleurgesteld en verrast zijn dat de relatie echt over is.
Hoe naïef en simpel kan je zijn.
Zoals ze tijdenlang in interviews aangaf was het alleen een pauze in de relatie ipv het einde ervan.
Hij ging zelfs met haar beste vriendin. Dan nog hem terugwillen, hoezo geen eigenwaarde?
En nu wraak nemen, mens leef toch eens niet zo in haat & frustratie.
Is zo ordinair en goedkoop.
😝

Zeg Arnold, kerel, de waarheid is hard!
Heel NL en Belgie heeft kunnen zien hoe jouw geliefde van Soelens in elkaar steken. Men spreekt er nog steeds schande van op diverse fora en op social mediakanalen dus ik zou maar wat minder hoog van de toren blazen als ik jou was en al helemaal niet over het niveau en verstandelijk vermogen van iemand anders spreken!

Perfect gesproken Dominique! Chapeau👏👏👏👌👌👌

Hé MOSES. moet je je nu ineens gaan verdedigen onder de namen DOMINIQUE en VIVA? Scheid toch uit, man. Weet je wat heel Nederland en België gezien hebben?
1) toen iemand in de problemen zat, is er – zonder daar zelf wijzer van te worden – de helpende hand toegestoken;
2) dat deze familie maanden lang de praatpaal is geweest waar André met al zijn problemen terecht kon;
3) dat hij financieel geholpen werd bij de aankoop van een huis;
4) dat, toen zijn problemen onbeheersbaar werden, er voor gezorgd is dat hij met voorrang een behandeling in Spanje kon krijgen;
5) dat hij bij de opening van de theesalon van Rachel op een beschaafde manier met o.a. de pers gesproken heeft;
6) etc. etc.
Dat er hier en daar wat roddels vermeld worden, komt o.a. door figuren zo als jij bent. Nietsnutten die de hun geboden kansen niet benut hebben, die te belabberd zijn geweest om er alles uit te halen voor henzelf en event. gezin, die daardoor op een eenvoudige manier wonen, vaak een uitkering hebben, kortom, lapzwanzen die er altijd op uit zijn om bij een ander de kroon van zijn hoofd te stoten om daarmee hun eigen tekortkomingen te camoufleren en die op anderen willen projecteren.
Dat André ook bij herhaling heeft aangegeven dat hij het prettig vond in een omgeving te verkeren die niet louter uit profiteurs, jaknikkers en meelopers bestond, is voor sommigen natuurlijk wel pijnlijk, maar het is nu eenmaal zo.
Verder wilde hij indertijd een leventje zoals hij nu doet en ik kan mij voorstellen dat geen enkele weldenkende vrouw dit accepteert. Of er dan sprake is van dumpen laten we maar in het midden.
Tenslotte wil ik jou toch een compliment geven voor het feit dat jij mij 2 maal kerel hebt genoemd. Met de beste wil van de wereld lukt mij dit niet naar jou toe.

Arnold, wat een frustraties en woede naar de wereld heb jij & wat een negatieve haat wordt er uitgespuwd door jou!
Heel schizofrene denkwijze heb jij ook trouwens, denken dat meerdere personen 1 zijn.
Heavy he, de realiteit blijven zien 😉 jij kan absoluut ook wel een therapie in Spanje gebruiken. Misschien dat je rijke Soelen-vriendjes dat voor je willen betalen hahahah!
Heb net als ws de meesten hier, eigenlijk gewoon medelijden met je, dat je zelfs blij bent en het als compliment ziet, als iemand je kerel noemt.
Je bent ws niet meer dan een klein miezerig mannetje dat je daar zo van opbloeit. 😉

Estella, volgens de Dikke Van Dale betekent kerel o.a. flinke vent/ beschermer. Als iemand dit van je vindt en tegen je zegt, kun je hem daar netjes voor bedanken. Zo werkt dat bij mij.
Verder heb je het over ” de meesten hier “. Je bedoelt zeker dat leuke clubje van je dat stelselmatig probeert iemand onder de grond te schoffelen, zonder te weten hoe de vork in de steel zit. Het valt ook niet mee als je je melkkoetje kwijt bent hè
Lees jij nou maar eens de “bijzonder opbouwende smerigheid” van zowel Dominique en Viva en je ziet dat de teksten vrijwel identiek zijn.
En het zou beter zijn als je het woordje realiteit niet meer in je mond neemt of je moet je beter laten informeren.
En de rest? Ach………………………..over zielig gesproken!

Geloof je het zelf .. ??😆😉😆😂🤣🤣🤣🤣🤣 echt lachwekkend 🤪

Waar je je wel niet druk om kan maken…..man man man….🙈😂😂😂😂😂👏😂😂🙀

Hihi ziekelijk deze fan is helemaal geobsedeerd door Sarah &familie. Ohhh!!

Deze gek is 1-en-al haat, je straalt uit wat je van binnen voelt en dat is niet veel goeds bij deze mafkees. Man zoek hulp!

Werkloze loser Arnold ga eens wat nuttigers doen dan je halve dag iedereen uitkafferen op al deze topics.
Heb je geen doel in je mislukte armoedige leventje ofzo.😉
Humor is jou idd vreemd.

🤮🤮🤮🤮🤮bah bah Sarah 🤪🤪🤪🤪🤪

Kerel, ik zou maar wat minder van de hoge toren blazen als ik jou was. Of wil jij nu beweren dat die vrienden van je, de familie van Soelen, zoveel niveau en verstand hebben laten zien vanaf dat Hazes hun woning inliep?! Bwaahaaahaa ha! Laat ons niet lachen, man!
Op de vele, vele Social Media-kanalen die er maar zijn en vele fora spreekt men er nu nog steeds schande van hoe zij zich hebben opgesteld. Ga je daar ook met je verheven vingertje reppen over niveau en verstand? Dat durf je waarschijnlijk niet want dan kom je tijd te kort, kan ik je melden.

Ik geef haar gelijk wel was ze goed genoeg om mee te pronken ,maar geen bedankje voor de fam geschonken nou mag die bloeden ook hij blijft zelf aan de gang .
En dit is absoluut geen asoos die fam werkt hard vit hun inkomsten ook sarah werk in een dood normale leuke kleding zaak. Schelden kennen we zo makkelijk hij komt maar zo makkelijk weg met alles
Is wel eens goed zo leert hij er wat van ….. hersenloos

Lekker die vrouwen afkraken ipv de meesrermanipulator die mer zn sneaky praatjes de boel tegen elkaar uit blijft spelen..

Arnold slijmen en je inlikken bij de Soelens loont zo te zien goed, zodat je volop van ze meeprofiteren kan & in hun weelde kan delen. Alles om maar bij ze te horen.😜
Mensen met hun eigen mening afblaffen en onwaarheden uiten, in de hoop van niks toch nog iets te kunnen worden.
Bespaar je de moeite, je blijft een nitwit van een gozer.

Joh, Hugo, schrijf je nu alweer onder een andere naam? Stoer hoor! Nog steeds niet durven zeggen wie je bent en lekker anoniem je viezigheid spuien!?
Kijk, beste “Hugo”als je neutraal tegen dingen aankijkt en je dus niet laat verblinden door één of andere NoNo, kun je een objectieve mening geven en dat is wel het meest eerlijke.
Als ik dan soms jouw opmerkingen en die van een paar van je je maatjes zie, denk ik altijd weer aan het gezegde van mijn oude docent: Joh, Arnold, tegen onverstand valt niet te praten . Zullen we het daar maar bij houden, Hugo?

@Arnold
Ahhhhh gossieeee helemaal overstuur omdat zijn favorietje Sarah wordt aangesproken op haar gedrag. 😉
Moet je nu huilie huilie doen..zielepietje!
Hahahahhahahaah hoe onstabiel kan je zijn dat je daar zo van je apropos van raakt.

Sarah & André verdienen allebei de hel.💩💩 2 mislukte nutteloze wezens in deze wereld; vieze junks zonder hart.
Ongedierte is het !!!!!!!!!!!!!!!! 🦂

Best wel zorgelijk een reactie van enkeling hier die zo flipt als zijn idool niet de hemel in geprezen wordt door anderen.🙄

Gun je een intensieve ggz-opname met kans op verbetering qua omgang met je emoties. ☘

Andre en Sarah verdienen elkaar echt, zooooooooooooooo hopen dat ze weer bij elkaar komen. Twee dombo’s zonder diepgang en vermogen tot liefhebben.
Tot op het bot verwend en verslaafd aan alles wat mogelijk is.
Verliefd op en totaal afhankelijk van 1 van hun ouders, Andre laat zich nog volop pamperen door zijn narcistische moeder en Sarah houdt haar hand 24/7 op voor stiefvaders euro-flappen.
Ze vallen beiden op de foute partner, hoe destructiever hoe beter.
Lekker samen kapot gaan in de goot in de toekomst. Blijkbaar spreekt dat ze aan.
Nou..succes ermee losers.

GGZ kan hun tekorten goed aanvullen door psychische probleemtypes als Sarah en Andre. Eeuwig durende therapie en telkens terugvallen. 😉
Als het verstand en de hersencapaciteit niet al te hoog is, is het heel lastig deze mensen te laten beseffen waar hun probleem ligt en hoe op te lossen.
IQ kan je helaas niks aan veranderen. Misschien proberen je mavo-diploma alsnog te halen Sarah?

Domme gans Sarah loop toch niet zo te zeiken. Je kotst op al je exen.
Ziekelijk meissie.

Waarom gaat dat onzinnige domme wijffie niet terug de anonimiteit in????
Geen kip zit op zoiets te wachten.
Komt niks zinnigs uit en ze maakt alleen maar niet met iedereen.
Opzouten met die no-mo Sarah.

Ach, Hugootje, wat heb ik eigenlijk met jou te doen. Je ziet nog niet eens het verschil tussen je eerlijke mening over iets/iemand geven of iemand uitschelden voor rotte vis, opmerkingen plaatsen die in veel gevallen kant noch wal raken maar in veel gevallen te maken hebben met laster en smaad.

Sarah ga eens weg uit die media..zo aandachtsgek ben je, maf meissie.
Nu weer dit telkens problemen en gezeik.
Kots.. kots..kots 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Niemand heeft interesse in jou.

Dat stomme wijf moet eens ophouden met haar gezanik.
Zit meer botox in haar hoofd dan hersenen.
Andre moet gewoon scheit aan haar hebben.
Ze wist dat ze gefillmd werd voor de documentaire.
En dat er in de toekomst altijd vanalles kan gebeuren.
Had dan meteen gezegd, als het uit gaat wil ik alle beelden laten vernietigen.
Niet nu de sneue gedumpte nitwit uithangen.

Hou toch je muil rottige Sarah !
Je bent zo walgelijk en in en in verrot van binnen, schaam je voor je eigen domheid en gedrag. Opzouten dom mokkel, NL is je helemaal zat, zo’n leeghoofd als jij is nutteloos voor deze wereld.