Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen kraakt Eva Jinek opnieuw helemaal af


Johan Derksen zei een paar weken geleden in in de uitzending van Vandaag inside gebeld te zijn door Eva Jinek. Ze zou de hele nacht wakker hebben gelegen van het feit dat Johan heeft gezegd dat Eva trots zou zijn dat ze Vandaag inside van de buis heeft weten te krijgen. Maar in het telefoongesprek met Johan zegt zich niet te herinneren dat ze dat gezegd zou hebben en als ze het gezegd zou hebben het een grap zou zijn. Daarmee was voor Johan de kous af en hij laat weten Eva een topwijf te vinden.

Maar Johan kwam daar op terug, omdat Eva in de talkshow bij Beau heeft volgehouden dat ze het echt niet gezegd heeft en dat schoot even in het verkeerde keelgat van Johan. Want daarmee beweerd ze dat het redactielid die dit gemeld heeft aan Johan een leugenaar is.

En nu heeft Johan opnieuw kritiek op Eva Jinek. Eva is namelijk boos dat er in wat columnpjes is uitgehaald naar haar nieuwe serie op Videoland waar ze zwangerschapstaboes doorbreekt. Volgens Johan Derksen is Eva net een kind en kan ze totaal niet met kritiek omgaan.

Hieronder het fragment waarin Johan gisteren opnieuw uithaalde naar Eva Jinek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onzin ik vind eva topvrouw ze heeft een hekel aan liegen ze durf je midden in je gezicht te zeggen waar het op staat geloof me ze zegt alleen de waarheid daar moet je het maar mee doen zo is eva

Die Derksen blijft aan de gang,weet niet van ophouden.

Stopzetten die onzin

Hahaha Yeah Right. Hou toch op, ze reageert echt wel als een klein kind en liegen kan ze ook goed.