Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk keihard aangepakt in Vandaag Inside


Gisteren werd in de uitzending van Vandaag Inside Matthijs van Nieuwkerk door de mangel gehaald. René van der Gijp en Johan Derksen vinden namelijk dat het Matthijs aardig naar zijn bol is gestegen. En dat valt niet goed bij de mannen van Vandaag Inside. René deed zelfs nog een paar keer Matthijs zijn befaamde duckface gezicht na en dat zorgde voor veel hilariteit aan de tafel.

René en Johan zeggen er het volgende over:

René:

“Kijk, die Matthijs… Wij weten echt wel dat Matthijs een intelligente gozer is hoor. We zijn niet gek. Hij is belezen, Charles Aznavour. Dat is gewoon een goede gozer, maar hij gaat het nu overdrijven.”

“Hij gaat er nu ook intellectueel bij kijken. Hij gaat zo kijken nu als hij aan tafel zit!”

René doet vervolgens Matthijs zijn befaamde duckface gezicht na (zie foto boven dit bericht). “Hahaha!”

Johan:

“Hij gedraagt zich een beetje als een filmster.”

René:

“Ja, dat denk ik ook. Hij is heel erg in zichzelf gaan geloven denk ik.”

Johan:

“Hij trok een heel literair gezicht.”

Wilfred Genee:

“Ja, hij keek er wat zuinig bij, toch?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat die griezels van VI eens ophouden! Het begint behoorlijk vervelend te worden. Altijd maar mensen bashen. En dan die Derksen elke keer weer kaars etc. Mensen in de grond boren. Vd Gijp met zijn veel te overdreven lach. Het hele programma mag van mij weg. Ze worden hier dik voor betaald om te klieren. Het heeft totaal geen inhoud. Waarom die Heleen daar zit???? Ook voor meer bekendheid? Mamma s kind werkt daar. Ik kijk niet meer. Walgelijk stel!!!!!

Ik ben hier helemaal mee eens

En,zouden ze daar wakker vsn liggen

Nou Dutchie, dan kijk je toch niet joh, îk blijf wél kijken, want dit is het énige praatptogramma in Nederland, waar humor in zit, én geen domme mensen hoor !!!! Álles kan en mag besproken worden, dit is een beter programma dan bijv.knikkers laten rollen, dát hoort op de kleuterschool TV thuis,ál die talenten programma’s,één pot nat, de mensen kijken ernaar met afschuw, maar omdat bijv. Chantal Janzen het ‘presenteerd ‘,laten ze de TV aan staan, terwijl zij niets bijzonders is hoor, straks heb ik weer schik met VI !!!!!!! Kijk jîj maar naar een viswedstrijd of zo, leuk joh, vanuit een schoolbankje !!!!!m

Dag Dutchie niet kijken !!!

Helemaal mee eens.

Doei!

Ga zo door, mannen. Ik als vrouw kijk graag naar jullie!

Nou dan kijk je toch niet?

Matthijs heeft meer verstand dan die drie holle vaten van VI.