Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace ook gedumpt door eigen vriend


Het lijkt er steeds meer op dat het einde carrière is voor Glennis Grace. Ze ligt namelijk nog steeds onder vuur door haar aandeel in de vechtpartij in de Jumbo supermarkt waarbij het minderjarige personeel door haar en een knokploeg werd mishandeld. Glennis moet eind oktober voor de rechter verschijnen om zich daarvoor te verantwoorden.

Inmiddels hebben de Ladies of Soul hun concerten gecanceld en lijken ze te wachten op de uitspraak van de rechter zodat ze Glennis uit de groep kunnen zetten en volgend jaar zonder haar verder kunnen. Dit zou een enorme financiële klap zijn voor Glennis, omdat dit haar grootste inkomstenbron is. Daarnaast worden er ook vele optredens van Glennis gecanceld, omdat ze haar niet meer willen na het incident in de Jumbo of omdat mensen geen kaartjes meer kopen.

Ook lijkt Glennis de gevolgen van het Jumbo incident in haar privéleven te voelen. Zo nam haar beste vriend Fred van Leer al afstand van haar en lijkt ook haar partner haar te hebben gedumpt. Haar partner moet trouwens ook voor de rechter verschijnen. Hij was namelijk ook betrokken bij de vechtpartij in de Jumbo.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er moet nu eens een einde komen aan de hetse tegen glennis grace.
Ik ken haar niet maar ze wordt behandeld als een moordenaar,
Wat is gebeurd verdient niet de schoonheidsprijs maar dit gaat te ver

Ze gedraagt zich altijd alsof de wereld om haar draait.
Eigen schuld kom op zeg 17 jarigen slaan.

Ik vind haar zo en zo een apart mens ze stond midden op een kruispunt met iemand te praten toen kwam er een auto aan die man vroeg haar ff opzij tegaan en tante clay begon ook al blèren tegen die man ik bedoel maar.

Dat vind ik ook.ze heeft haar straf ondertussen wel een beetje gehad

Nee hoor, ze heeft nog niet eens een beetje straf gehad!

Ah zo heeft Nederland weer wat te doen toch… niemand houd zich bezig met z’n eigen leven maar met dat van andere…
Wat kan mij die glennis of de rest van Nederland schelen…. NADA helemaal niets!

Dat is karma Ze jankt enkel om haar eigen gedoe Wat ze een ander aandeed vindt ze niet zo erg kennelijk Komt ze aan
met moederinstinct, pff dat jong is geen baby! Mooi wegwezen, ga maar in afwaskeuken ergens werken

Een heze dat is terecht ze is al heel lang een tante met een kort lontje. De hersenen die ze mogelijk nog heb had ze moeten gebruiken,maar vondt het laten roken van haar zoon terecht en rechtvaardig. Van mij kan de straf en schade niet hoog genoeg zijn. We mekeren maar dat in nederland de straffen zo laag zijn , ik hoop van harte bij deze zaak niet.

Je kunt het ook overdrijven zeg… wat ben jij hatelijk niet normaal gewoon gestoord.
Ik moet dat wij ook niet maar laat me niet kennen komop zeg

Als het jouw minderjarig kind was geweest die door haar en een groep zwaar wordt mishandeld, kijken hoe je er dan over denkt.

Ik ben het volkomen met u eens.
Het is en blijft 1 van de beste zangeres te zijn die Nederland heeft.

Tis gewoon een asociaal mens

Op 1e plaats is ze een geweldige zangeres die zelfs in de USA en elders voor open monden zorgt. Herrinner je het songfestival in Rotterdam nog bv? Of idd haar top optredens met de Ladies? Hoeveel artiesten zijn er die brandschoon zijn? Geen een..! Wat ze allen prive uitvreten heeft niks met hun kwaliteiten te maken al gaan sommige artiesten te ver. Ik keur het absoluut niet goed wat ze daar in Jumbo heeft geflikt maar ze is jordanees, dus tikkie asociaal en dus van de straat. Zo worden problemen wel vaker opgelost in volksbuurten. Niet goed maar het gebeurt overal in de wereld..ze is opgepakt, wordt berecht en haar reputatieschade is enorm hierdoor. Dat is al straf genoeg lijkt mij. En zo’ n uniek talent nu gelijk met zijn allen de stront in te schrijven is gezien het gebeurde wel een tikkie overdreven! Vanwege een prive ruzie .. t is haar persoonlijke misstap en doet niets aan haar talent af. Er is geen moord gepleegd, geen zedenzaak o.i.d. enkel een domme volksbuurt aktie. Kijk even naar wat filmsterren al niet uitvreten en toch beroemd blijven..dus stoppen met afzeiken, laat de rechter spreken en vooral..laat haar gewoon weer haar talenten horen en tonen..solo of met Ladies of Soul. Niet overdrijven..👍👍

Voor wat is gebeurd is geen excuus voor afvoeren die persoon

Ben zelf ook opgegroeid in de Jordaan, beeld wat jij hebt over de Jordaan klopt niet, huidige Jordaan is juist eerder een yuppenbuurt dan een volksbuurt en dit soort gedrag als v. deze dame zou iedere geboren Jordanees zich juist voor schamen. Het is juist eerder kenmerkend voor omhooggevallen types die denken doordat ze op TV en podium komen zich alles te kunnen permitteren. Ja de dame is een geweldige talentvolle zangeres maar dat zegt nog niks over haar normen en waarden.

Ben het daar helemaal mee eens. Vind dat het nu wel genoeg is geweest. Vind het heel erg dat ze gewoon helemaal kapot wordt gemaakt. Wat ze gedaan heeft OK is niet goed te praten.maar om haar zo helemaal af te kraken en haar helemaal kapot te maken vind ik te erg voor woorden.

Totdat jouw kind die bij de Jumbo werkt door een paar volwassenen voor niets klappen krijgt.

Eindelijk

Er zijn mensen geweest die ergere dingen hebben gedaan. Met zatte kop in de auto iemand doodgereden bv en die zijn niet zo uitgekotst. Gaat echt te ver dit. Eerst was ze een geweldige zangeres. Dat is ze nog steeds hoor.

Vindt ik ook genoeg is genoeg.

Ze is simpel een Recividist… Vraag aan mensen uit de buurt. Al 20 jaar geleden liep ze stennis te schoppen in zowat iedere winkel als het Madame het niet zinde..

Goede stem of niet, het is en blijft een tokkie🤷‍♀️

Mee eens, in Nederland zijn er een hele hoop mensen aan het doorslaan op alle vlakken.
Het lijkt alleen nog maar haat en nijd wat je ziet of leest.

Ze heeft een kind mishandeld dat is vrij ernstig

Ze wordt behandeld als een gewelddadige crimineel, en gezien haar hechtenis en proces en eigen betekentenis lijkt dat niet meer dan normaal.

Prachtige stem, maar een totaal verrot karakter. Opkomen voor je kind, is prima, maar verhaal halen doe je door te praten. Daar had ze moeten leren, dat haar zo geliefde zoontje, een enorme asociale klootzak is die terecht, de uitgang is gewezen. Dan is dus duidelijk dat je hebt gefaald als ouder. Pijnlijk maar accepteren is beter dan je leven verwoesten. Last gelijk het IQ zien van deze crimineel.

Onzin, haar zoon rookt een e sigaret en nergens staat dat het verboden is de winkel, en dat winkel medewerkers hem dan in elkaar geslagen hebben, moeten ze niet klachten als zelf in elkaar geslagen worden, voor mij part als je zulke winkel medewerkers aanneemt die voor eigen rechter speelt en niet de politie er bij haalt en klanten zo mishandeld, is het te erg voor woorden ik boycot Jumbo vanwege dit soort personeel,

Je mag nergens binnen roken en roken in de supermarkt mocht je al helemaal nooit. Terecht dat ze dat jochie buiten hebben gezet.

E-sigaret of gewone sigaret maakt niets uit in een winkel. Je mag simpelweg niet in een winkel roken. De enige plaats waar je binnen mag roken, dat is bij jezelf thuis.

Bekend of niet je staat niet boven iedereen en je bent niet beter als iedereen, net zo hard afrekenen als wij allemaal worden worden afgerekend op onze fouten. En als je daarmee je werk als zangeres verpest, had je eerder moeten nadenken. Als bekende Nederlander hoor je goede voorbeeld te zijn, en vooral als moeder zijnde. En daar heb je laten zien wat voor persoon je daadwerkelijk bent, sorry geen medelijden met der. Gaat solliciteren bij de winkel waar je dacht boven te staan, kan je weer leren als normaal mens te leven. Respect krijg je als medemens, niet als iemand die uit de hoogte is omdat ze zingen kan. Get down to earth, and learn your kids some manners

Once a tokkie , always a tokkie.

Geen medelijden mee met dat mens.Had ze maar beter na moeten denken. Dit had ze kunnen verwachten.Hoop dat ze nooit weer aan de bak komt.Walgelijk mens die zo iets doet!! Laat haar maar lekker vakken vullen bij de Jumbo !!!

Heel veel BN’ers denken dat ze alles kunnen maken
Ben blij dat ik er niet bij was denk erom dat ze tekeer gegaan is met haar grote slabek.
Asociale.

Roken in de jumbo en dan mag je er niks van zeggen, terwijl je er werkt…wauw dit gaat echt te ver. En als ouder grijp je je puberale zoon bij z’n oor en dan opgehoepeld mars. Vervolgens excuseer je je hiervoor. That’s the way it should be.

T zal wel ZAKKEN VULLEN WORDEN BIJ ANDERE SUPERMARKTEN 😅😅😅

Tis gewoon een aso

Was je er bij dan Undi Es dat ze sneller van partners wisselt dan jij van onder broeken. Jij leest natuurlijk de privé

Geen zorgen, volgende week heeft ze weer een nieuwe. Zij wisselt namelijk sneller van partner dan ik van onderbroeken!

Gadverdamme, dan draag jij 3 dagen dezelfde onderbroek!

zo is het met haar nep haar en wat er nig meer nep is. Dan haar grote mond

Ik durf wedden dat je zoveel onderbroeken niet hebt. Loser

Lekker voor haar, ze heeft ook echt een stoornis en haar karakter is niet van deze aardbodem, hoop echt dat ze goed gestraft word door de rechter…
En kwa muziek op een gegeven moment wordt je ook zat elke keer Whiteney Houstan uithaal, dat kennen we al inmiddels, hoop dat ze levenslang uit de muziek wereld blijft 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Wat gebeurd is keur ik zeker niet goed,maar om haar nu af te schilderen als het grootste crapuul op de wereld vind ik erger over , laat de rechtbank hier over oordelen en de zaak wordt nadien gesloten.
Om hiervoor haar carrière te kelderen ???
Er zijn godverdomme ergere dingen in de wereld , maar dan fluiten jullie allemaal van een andere toren of sluiten jullie de ogen en wordt er met geen woord over gerept.
Laat haar een schade vergoeding betalen en opgelost die zaak , hier is niemand vermoord !!!
En wat haar partner betreft , dat is pas een lafbek . Wat mij betreft isGlennis een Top Zangeres die zich niet meer moet bewijzen. En die persoon die haar versie van Withney Houston niet kan horen , zet uw hoofdtelefoon op luister naar muziek van uw eigen genre alvorens hier onze eigen mensen komen af te breken.
Einde discussie

Schandalig wat een klote vent is dit. Je hoort elkaar te steunen… Glennis is bij mij meer dan welkom… Ik ben een vent die staat voor zijn vrouw ik steun en los, zaken op…

Tokkie wijf ,,sloeg jaren geleden ook haar moeder midden op straat,
Moet nooit meer aan de bak komen
Met haar imitaties,,zelf nog nooit een lied gemaakt
Weg met dat ding

Mooi zo weg ermee

Ach ik heb bekende Nederlanders gezien die met hun dronken kop mensen doodrijden. Die werden ff met de nek aangekeken en doooorrrrr.

Natuurlijk een stomme en niet zo sociale zet van haar deze actie , maar om dan helemaal geslacht te worden slaat nergens op!
Ik hoor ook van alle kanten dat het een arrogante vrouw is, ook zoiets. Het lijkt alsof iedereen dit voor waarheid aanneemt zonder haar te kennen.

Ik denk dat deze mooie meid niet voor de poes is en haar op haar tanden heeft, een pittige Amsterdamse meid die zich in de business staande heeft weten te houden. Wat er ook precies gebeurd mag zijn, ze heeft inmiddels excuus aangeboden voor haar overtrokken gedrag, ze is aangehouden geweest en de rechter die de details weet gaat hier een oordeel over vellen. Laten we alsjeblieft deze meid met rust laten, want ik zie mensen die het hardst schreeuwen dat het een “slecht” mens is maar al te graag de “beul” zijn, als of je daar je mooie karakter laat zien!

Glennis, keep it up girl!

Is deze meid niet genoeg gestraft ? Ik hoop dat het haar snel weer beter gaat..genoeg is genoeg ..ze heeft toch spijt betuigt !!!!!

Jij loopt iets achterna,……….

Er is niets oprecht bij deze dame.

Glennis pfff….

Laat die Amsterdammer lekker de hik krijgen. Niks is bij haar echt en je zo verlagen tot dat niveau hmm… Ben er wel klaar mee ! Altijd uit de hoogte doen, doen alsof ze van de wereld houdt en achter je rug om een mes in je lijf steken.

Waar zij thuis hoort is een zigeunerkamp en iedere dag voetselbank en leven onder modaal, misschien dat ze dan eens wat meer respect voor de mens gaat krijgen.

Ben blij dat die respectloze geldwolf weggezet is ;).

Tja

Ieder mens is onschuldig totdat men door de Rechter veroordeeld is en zo lang dat niet gebeurd is, dient men zijn/haar mond dicht te houden en zijn/haar oordeel binnen te slikken. Iedereen die nu oordeelt, zal in de toekomst zijn/haar straf krijgen d.m.v. ‘KARMA’. Mijn lijfspreuk is ‘bezint eert ge begint’ en ‘maak uw eigen tuin schoon voordat u in die van een ander gaat wieden’.

Er zijn altijd mensen die doen alsof zij beter zijn dan de ander of juist handelen.Zonder appels met peren te vergelijken. Glennis afzeiken met de meest gruwelijke verwensingen is dat goed gedrag. Wij allen maken fouten. Niemand is perfect of uit een engelenbak komen vallen. Dus laten wij eerst naar onze eigen tekortkomingen kijken in plaats van een ander zo aan de schandpaal te nagelen. Er is niet voor niets een rechter die kijkt of er sprake is van dusdanige strafbaar feiten alvorens hij komt tot een uitspraak of veroordeling.

Don,t worry About The thing!!!!
Every little thing is ging to be alright.

Als je dit met je zoon durf te zingen op een podium wil zeggen dat je je kind door dik en dun zal blijven steunen. De rechter moet nog zijn oordeel geven over het geen er gebeurt is in de Jumbo en Glennis wordt al door Social media veroordeeld voor het verliezen van haar carrière.
Dat vind ik niet kunnen dat je op zo,n manier wordt afgerekend.

En als het allemaal zo gebeurd is zoals de media iedereen doet geloven dan had Glennis beter haar mond kunnen houden en wachten tot dag des oordeels.
Dan kan ze altijd later spijt betuigen en beloven aan zichzelf te werken en wie weet ooit een comeback.

Glennis als je stem zo blijft als die is dan zullen er altijd mensen zijn die van je blijven houden. En misschien zelf je misstap vergeven.

Groetjes van de Vogelman

We maken allemaal wel eens fouten maar om dan zo ver te gaan.
Als we dat met iedere bn zouden doen zouden er niet veel meer op het scherm komen.

Prima! Gewoon baantje zoeken bij de supermarkt

Lekker makkelijk he over een ander oordelen totdat het jezelf geberd eikelshow

Als ik de foto al bekijk met der tatoos op der handen , wat een tokkie dat mens.Verbannen voorgoed van podium en een flinke straf voor der.Aso die jumbo sloper met der maffe zoon.

Ja soms moet je op blaren zitten die pijnlijk zijn had je eerder over na moeten denken ,ik vind het terecht

Ben jij soms Andre Hazes

das pech alles weg,
houdoeeeeee

Als BN’er weet je dat je voortdurend in de kijker staat bij onze landgenoten. En zodoende had ze na moeten denken en ga je zeker niet met een knokploeg ff een hetze ontplooien, van welke aard dan ook. Terecht dat ze gestraft wordt en alsdan je inkomsten kwijt bent. Ik zou zeggen, kom over 25 jaar nog eens terug, dan is het grotendeels verdwenen. Doei “stoute” Glennis.

Wie zijn kont brand moet op de blaren zitten. Toch.
Artiesten denken boven de wet te staan .je gaat niemand aftuigen met jou groep creminelen vrienden want dat zijn zij .wees een moeder had jou zoon toe gesproken. Maar als ouder hoef je niemand af te tuigen .het toon ook geen moederschap na jou kind toe. In Nederland mag je iedereen op zijn gedrag aan spreken als het maar netjes is . maar tja het laat al zien wie je zelf ben met je vriendjes
Clean heeft het jou nu veel gekost om de bende op pad te sturen en onschuldige medewerkers in elkaar te ronselen. Dus hoop op een goede straf. Voor jullie allemaal bay bay tot nooit meer .
Misselijkheid

Jeetje was een boosheid allemaal tegen deze Jordaanse parel.
Elke moeder komt op voor haar kind. Ook in de dieren wereld.
En haar zoon, ach crimi in wording, lopen er zoveel van rond in A’dam. Maar die moeders worden toch ook niet zo neergehaald.
Zoals mijn moeder altijd zegt, iedereen verdient een 2e kans jongen.

Dat weet iedereen toch dat moeders altijd voor haar kinderen op komt is het niet goed schiks dan kwaad schiks je moet van haar kinderen af blijven

Iedereen kan fout maken.
Dat is menselijk. Niemand is onschuldig.
Gewoon vergeten en vergeven.
Ik ben niet echt liefhebber van de muziek van Glennis. Maar ik zou graag willen haar zien weer zingen, doorgaan met haar carrière.
Wegens een incident verwoest worden van het leven van iemand. Het is belachelijk.

Houd vol Glennis, na een donkere periode komen zeker betere tijden.

Ik wens je van harte succes!

Wat een gezeik hier! Alsof jezelf nooit een foute beslissing hebt genomen. Rechter zal oordelen….en kijk naar de toekomst! Ze is en blijft een talent, mag je niet verkwisten!

Zijn er nu echt mensen die proberen goed te praten of te ontzenuwen wat die ‘dame’ gedaan heeft.
Het is gewoon een asociale manier van reageren wat zij zich niet kan permitteren. Trouwens niemand kan zich zulke misdragingen veroorloven.
Consequenties moet ze gewoon dragen. Helaas!

“Glennis out of grace?! Heftig!”

Sommige mensen in de schijnwerpers krijgen het zwaar te verduren en anderen weer niet.

Ik zie mensen uit Den Haag wegkomen met minder terwijl hun misdaden “ietsjes” verder gaan dan het sturen van een “knokploeg” om een individu te grazen te nemen. Er zijn momenteel nogal wat regeringsleiders die mensen uit een ander land en in hun eigen land behoorlijk beschadigingen.

Echter, is het altijd terecht hoe mensen al worden veroordeeld zonder exact te weten wat er precies is gebeurd? Komen we daar ooit achter? Laat die mensen toch met rust. Vooral door jezelf verre van hun te houden en ook verre van hun gedrag.

Bij jumbo

Terecht! Laffe actie! Karma

Het is ordinaire lelijke schreeuwlelijk met haar drugs zoontje net als Halsema Pistolen daantje..in Amerika had ze al gauw genoeg van haar..

Wat lopen er in dit kleine kikkerland toch een hoop haatdragende mensen rond! Allemaal lui die in hun leven nog nooit iets fout hebben gedaan en menen anderen de maat te moeten nemen!
Genoeg is genoeg.