Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Smit is woedend en er helemaal klaar mee


Monique Smit het jongere zusje van de Volendamse zanger Jan Smit heeft op haar Instagram account laten weten dat ze het goed zat is.

Elke keer als ze namelijk foto’s plaatst van haar gezin en haar kinderen is er een grootte hoeveelheid aan commentaar. Dit keer was er kritiek, omdat Monique een foto had geplaatst waarop te zien was dat ze met haar kids bordspelletjes aan het spelen was in een vakantiehuisje.

Hierna volgde meteen het commentaar dat het raar is de de oudste zoon van Monique die inmiddels 6 jaar is niet naar school hoeft. Monique werd woest en zei dat ze voor de laatste keer nu gaat reageren op altijd dat achterlijke commentaar.

Monique zei:

,,In Volendam hebben de scholen deze hele week vakantie. Bij ons hebben ze 1 week meivakantie gehad ipv 2.  En nu ga/wil ik hier nooit meer verantwoording afleggen”

Jammer dat Monique ook nooit heeft gereageerd op het feit dat zij en haar broer Jan al jaren ruzie hebben met elkaar. Gelukkig weten we van een aantal bronnen wel wat de reden hiervan was. Het schijnt namelijk dat Monique boos is op Liza de vrouw van Jan, omdat ze vreemd zou zijn gegaan ten tijde van Jan zijn burn-out en Monique begrijpt niet waarom Jan dit accepteert en bij haar blijft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat zijn er toch achterlijke mensen die van alles wat moeten zeggen laat ieder in zijn waarde en kijk eerst naar je zelf ,Monice doet in elk geval nog wat leuks met haar kinderen

Laat iedereen zich met zichzelf bemoeien als t om relaties gaat.Trouwens..over Jan gaan ook verhalen rond…
Als zij er samen uitkomen …bemoei je er niet mee.Je weet nooit hoe t bij mensen thuis gaat dus oordeel niet.

Laat haar toch met rust, altijd dat gelet op andermans leven. Waarschijnlijk hebben die mensen zelf een triest leven en voelen zich goed om dan iemand anders naar beneden te halen. Monique laat je niet gek maken, leef lekker je leven en geniet. Laat die jaloerse figuren maar kletsen.

Zet dan niks op instagram krijg je ook geen commentaar

Ik geloof dat dat Jan zijn eigen probleem is en niet het hare ..
Om daar een jarenlange ruzie voor te moeten aangaan is een beetje jammer .
Ze zouden elkaar beter het geluk gunnen en Jan zal er best een goed gesprek met Liza erover gehad hebben en het huwelijk toch serieus te nemen weten wij veel zo zijn er zoveel relaties zonder bnner te zijn en dan is het ook geen nieuws van de dag🤔🤔🤔