Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

John van den Heuvel maakt enorm pijnlijke blunder


Eerder lieten we al weten dat dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. Ook beweert Yvonne Coldeweijer dat er nog veel meer slachtoffers zijn en dat jonge meiden gewaarschuwd werden voor Danny.

Maar nu blijkt dat John van den Heuvel die gisteravond als eerst naar buiten kwam met het verhaal rondom de aangifte tegen Danny de Munk een enorm pijnlijke blunder heeft gemaakt.

John het namelijk per ongeluk de gegevens van het slachtoffer die aangifte heeft gedaan in een mail rond gestuurd en dat is ook terecht gekomen bij Danny de Munk en zijn advocaat.

Dit is heel pijnlijk omdat Danny nu weet om wie het gaat voordat hij verhoord wordt door de politie. Hierop kunnen hij en zijn advocaat zich veel beter voorbereiden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is iedereen nu opeens aan de beurt.mensen moeten geen oude koeien uit de sloot halen Dat hadden ze jaren eerder moeten doen, toen het nog vers was

Volgens mij is er geen ander nieus meer komkommertijd. 15 jaar geleden

Geloof er geen zak van dat hij zo iets zou doen maargoed ben benieuwd wat de rechtzaak brengt

En zo uit het niets weer ėėn die met een verhaal komt.Was daar eerder mee gekomen.Maar na zoveel jaar ik geloof er niets van

Ik dacht eerst gelezen of gehoord te hebben dat het van 7 jaar geleden was. Nu hoorde ik dat het van 14./15 jaar geleden was. Willen die mensen aandacht ??? Welk bewijs hebben ze ? Weer een onzin verhaaltje, de zoveelste bekende Nederlander die aangeklaagd word. Na zo een lange tijd zijn er zeker geen bewijzen (meer). Hebben we ze nu allemaal al gehad of komen er og meer. Degene die onlangs zijn aangerand worden niet meer geloofd want iedereen doet nu aangifte, jammer !!!