Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen wordt kotsmisselijk van vriendin Peter R. de Vries


Gisteren haalde Johan Derksen keihard uit naar Tahmina de vriendin van Peter R. de Vries. Volgens Johan is deze vrouw wel erg dol op alle media aandacht die ze krijgt. Gisteravond zat Tahmina nog bij Op1 om in te gaan op alle kritiek die ze kreeg.

Johan Deksen zei er in Vandaag Inside het volgende over:

“Daar word ik een beetje doodziek van, van die mevrouw. Ik vond die documentaire al stuitend met al die privé, intieme dingen naar buiten brengen waar de buitenwereld geen flikker mee te maken heeft.”

“Nu zag ik een stuk in het AD en dan herhaalt ze dat nog steeds. Zij vindt zich wel heel erg belangrijk hoor. Ik weet niet of je rouw zo moet belijden. Ik vind het een beetje klef.”

“Ik heb ook met een heel naar gevoel toen naar die documentaire zitten kijken. Zij maakte er bijna een show van, van het overlijden van Peter. En ik heb de indruk dat de kinderen van Peter het ook niet helemaal appreciëren.”

Jacqueline de ex vrouw van Peter R. de Vries waar hij 35 jaar lang mee getrouwd was en twee kinderen mee kreeg pakt het heel anders aan. Zij zoekt de media helemaal niet op en liet het volgende weten:

“Ik ga geen commentaar op de documentaire geven. Ik houd alles wat voor mij privé is in mijn hart.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Haal die denken toch van de buis dat heeft toch geen inhoud.

De mensen die Derksen grappig vinddn, zijn dezelfde mensen die Andre Rieu of Frans Bauer leuk vinden: totaal geen smaak, dus waarderen ze de wansmaak. Helaas zit Nederland er vol mee. Weg ermee. Nu.

Tahmina is idd een professionele golddigger 🤮

Een mens wil alles bekritiseren.
Nu is Johan een goede jongen die gewoon bekritiseerd wat in de media naar voren komt.
Dus waar praten we eigenlijk over.

Wie wordt er niet kotsmisselijk van Johan Derksen zelf. ?? Vreselijke man. Van de buis ermee!

Half Nederland is al heel lang kotsmisselijk van Johan Derksen. De enige die dat niet ziet is Johan Derksen zelf. Johan Derksen vindt zichzelf heel belangrijk, daarom is Johan Derksen ook dagelijks op tv en in de media te vinden. Een dag geen Johan Derksen is een ramp voor Nederland. Aldus Johan Derksen.

Wanneer wordt Johan eens kotsmisselijk van zichzelf? Dan wist hij ook dat het tijd wordt voor hem en zijn mede presentatoren dat het tijd is om op te stappen.

Is het niet wonderbaarlijk en fascinerend hoe die BN’rs elkaar dagelijks afbreken? 🤔😄. Deze mensen moeten hier nogal van houden elkaar dagelijks met dit soort van entertainment elkaar te blijven vernederen.

Hebben de mensen nog steeds niet genoeg van dit soort achterlijke figuren? Van mij mogen ze gewoon eens een dagje meedraaien op de bouw. Of op Schiphol Koffers verladen. En voor hetzelfde geld en zonder hulp. Misschien gaat die hooghartigheid er dan wel af. Misschien beginnen met zich te schamen.

Eng ventje. Laat hem lekker daar in Grolloo. Of zijn ze thuis ook zat van hem, de bedweter.