Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen van der Boom is volledig ingestort


Jeroen van der Boom blijkt volledig in zak en as te zitten na het floppen van zijn programma ‘Hoge Bomen.’ In dit programma nodigt Jeroen een bn’er uit die hij dan gaat interviewen en waar hij een liedje voor zingt. De kijkcijfers van het derde seizoen waren dramatisch slecht en Jeroen die dol is op aandacht vreest voor zijn tv-carrière.

Jeroen laat in een interview met de Telegraaf weten dat hij het liefst een jaar zou overslaan en met SBS6 om de tafel zou willen om te kijken wat ze moeten doen om het programma naar een hoger niveau te tillen.

Ook laat Jeroen weten in het interview met de Telegraaf dat hij wel weet waar het aan ligt dat de kijkcijfers zo slecht waren. Hij zegt zelf dat hij vaak geen klik had met de gasten die langskwamen. Dus Jeroen geeft de gasten de schuld. Het moet niet gekker worden.

Beste Jeroen sla lekker een seizoen over zoals je zelf voorstelt dan kan SBS6 het programma waar bijna niemand naar kijkt gewoon cancelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jeroen, niet alles hoeft te lukken in t leven en je leert van de minder gelukte dingen. Ga gewoon weer zingen.

Jeroen gewoon blijven zingen en trek je nergens wat van aan

Of ze hebben ongewenst gedrag vertoont dat ze instorten of ze krijgen geen genoeg aandacht, zoals ook die Gordon! Heb je b.v. André van Duin weleens horen klagen? Dat zijn echte artiesten!

Beste Jeroen ik loop al een paar jaar met een onwijs goed televisie programma in mijn hoofd 1 die hilarische tv beelden geeft.
Echt iets voor jou om te presenteren neem maar contact op.

Vind Jeroen een jankerd, was eens in Steenwijk, kreeg hij beetje bier zijn richting op, meteen chagerijnig. En altijd aandacht willen, aan knopjes draaien van zijn microfoon.ń

Lekker thuis blijven zingen

Ik vond het wel een mooi programma en jeroen deed het .perfect

André van Duin is a Legend!! 😁

ach nee toch. de stakker

goed gedaan VI !!!

Jaren ga eens uitzoeken waar je wel volop aandacht kan scoren. Wij hebben genoeg Henny Hui(l)smannen rondlopen. Steek de hand in eigen boezem.

Ze worden eens niet de hemel in geprezen die BNers. Meteen een dip en helemaal kapot. Leer eens het leven incasseren.

Blijf lekker thuis en doe niets meer
Raar mannetje

Vindt het juist een heel leuk progamma ,,, jeroen