Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wil Andre Hazes naar Amerika emigreren?


Gisteren dook er een foto op van Andre Hazes waarop hij er echt niet goed uitzag. Andre is heel mager op de foto en is blijkbaar erg veel afgevallen. Het lijkt erop dat het dan ook nog steeds niet helemaal lekker gaat met Andre Hazes.

Rachel Hazes laat in een interview met de Story weten dat Andre wellicht grote plannen heeft. Zo wil Andre een huis kopen in Amerika en daar lekker gaan vertoeven. Rachel is er niet op tegen dat Andre een huis koopt in Amerika, maar vreest dan wel dat hij zijn zoontje niet vaak meer zal zien en zijn mentale problemen lost hij daar ook niet mee op.

Alle tripjes die Andre de afgelopen maanden naar Amerika heeft gemaakt zijn dus blijkbaar goed bevallen. Wellicht ook omdat daar niemand hem kent en hij kan doen en laten wat hij wil. Voor Monique zal dit wel weer een klap in haar gezicht zijn als Andre besluit definitief naar Amerika te verkassen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gauw gaan en nooit meer terug.

Mooi opgeruimt staat netjes weg wezen met die loser
En moon kies voor jezelf met deze jongen heeft niemand een toekomst
Het is een grote kleuter

mooi!
liever vandaag nog dan gisteren en neem die ouwe ruzie zoekende bemoeial van je mee

opgeruimd staat netjes
en doei!

Laat hem gaan,
Zo snel mogelijk de kwal.

Opgeruimd staat netjes

Lekker laten gaan!! Hij weet toch niet wat hij wil. Wel sneu voor zijn zoontje.
Maar misschien wel beter af zonder zo een vader. Kind is natuurlijk al beschadigd!

Zo nouw Dé rest van het zooitje zijn we van dat gelul ook af

Als hij denkt dat het hem goed doet moet hij het zeker doen .ik denk alleen dat kleine Andre zijn vader vreselijk gaat missen hoe langer Andre zijn zoontje achterlaat in Nederland hoe minder de band tussen hen straks word .kleine Andre ziet nu zijjn vader denk ik elke week dus dat word als hij in Amerika woont een stuk minder en dat doet hun geen goed .ze kunnen zovaak met elkaar videobellen maar dat is toch anders hij kan zijn zoontje geen knuffel of een kus geven dus ik hoop zo dat de kleine Dre er geen verdriet van krijgt als zijn vader echt vertrekt gelukkig kan hij alles kwijt aan zijn mama of opa oma … maar stiekem hoop ik dat zijn vader het toch niet gaat doen omdat hij anders zijn zoontje te weinig ziet 💙

Nee tuurlijk vind die vieze gore heks het niet erg!!! en achh wat maak zei de eigen ineens druk over zijn zoontje dat zoontje heet andre.. hij zal ze eigen daar ook niet zo druk om maken ga nu ook makkelijk weg iedere x ,het allerbeste voor hem is dat die ver weg van die heks is want die breng alleen maar ellende met dombo parasietje djarno de 💰💰💰vuller 😡😡

Dat hij maar lekker vertrekt arrogant ventje grote bek laat kind vaak in de steek liegt en bedriegt alles en iedereen hij is flink naast zijn schoenen gaan lopen en waarschijnlijk flink aan de zooi waardoor hij ineens zo vermagerd is carrière voorbij leventje naar de klote goed gedaan gast echt triest hoe met mensen omgaat heb je vast niet van een vreemde . Ik heb al je Cd,s in de kliko gedonderd ooit was je een held nu niets meer dan een hoopje stront

Neem alsjeblieft je moeder , Haartje v. Smoelen , je moeders manager en Bridget mee , dan wordt het vast Supergezellig daar in lost Vegas of Florida en kunnen “wij” afkicken van jaren drama en bijkomen Rvan ?!

Opgeruimd staat netjes

Hmm als hij vind dat hij moet gaan ,dan ga gewoon. Zijn zoon kan hij de vakanties bij zich nemen. Genoeg therapeuten in de States, kan hij meteen aan zich zelf werken. Tuurlijk een klap in het gezicht voor ouwe Mo, manipuleren op afstand gaat moeilijker, parasiteren ook heh Mo. Misschien een duidelijk signaal om zelf je geld te gaan verdienen meid. Hazes pak je biezen en ga ervoor. Nieuw begin jongen!!!

Opgeruimd staat netjes

Helemaal geen probleem voor kleine Dree. Ooit was een liedje heel populair:”t zal je kind maar wezen yeyeyeye…. Adèle Bloemendaal, Leen Jongewaard, Piet Römer.
Deze H6 versie: “t zal je pa maar wezen, neeneeneeneeee”. Maarrrrr de kans dat Monique meegaat in de bagageruimte is niet ondenkbaar.

Daantjuh de kansloze!!! die ouwe Mo zoals jij zeg heb zoveel meer klasse als al die stumpers bij elkaar..die Roggel is idd een vuile parasiet met blaaskaak djarno…hebben nog voor geen meter gewerkt. 🤮🤮🤮

Doodzwijgen deze getatoeëerde jodelende nageboorte !