Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Paul de Leeuw is helemaal klaar met Vandaag Inside


Paul de Leeuw was een aantal weken de vaste tafelgast op de vrijdag bij de talkshow Vandaag Inside. Het zag er allemaal goed uit en de dynamiek tussen de heren was prima. Maar Paul zag dat blijkbaar anders, want in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed verteld Paul dat hij gestopt is.

De reden is dat Paul niet tegen de heren in mocht gaan en Paul wilde ook niet verstrikt raken in de meningen van de heren als hij hier niet tegen in mocht gaan.

Paul zegt er zelf het volgende over:

“Ik ben al iets eerder gestopt, omdat ik dacht: ik geloof dat ik in een moeras van meningen terechtkom, waar ik in mee wordt getrokken, wat ik niet wil. Dat gebeurde uiteindelijk toen met die Brunswijk”

“Ik was net op tijd weg, maar toch was het spannend om daar te zijn en dat mee te maken. Je zat wel in een enorm ander gebied, maar dat vond ik heel spannend. Om daar tussen te zitten. Ik voelde me soms ook heel erg van: wat zeggen ze nou?! Ik wilde dat dan tegenspreken, maar dat was niet de bedoeling. ‘Meningen zijn meningen.’”

 “Ik ben ook wel weer gaan kijken en ik vermaak me nog steeds met de jongens, alleen ik wil er niet meer mee te maken hebben. Ik wil me er niet van distantiëren, maar ik vind het zo moeilijk omdat ik het er soms dan niet mee eens ben.”

“In het geval van Steven Brunswijk was het heel duidelijk dat er een verhaal werd verteld en als je ook het publiek zag, dan was het van: wat gebeurt hier nu?! Pas later werd het een enorme rel. Een terechte rel overigens. Maar dan krijgt die Brunswijk eigenlijk ook de kritiek toebedeeld. Dan moet je je opeens gaan verweren en excuseren.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Top!!
Ik ben er al een tijd helemaal klaar mee.
Het gaat allee maar om aandacht, eigen meningen en de “waarheid” mag er alleen zijn in de vorm/geest van de narcistisch getinte programma makers.

Gelukkig zijn er leukere dingen dan tv kijken

Gelijk heb je Paul! Ik heb t zelf ook helemaal gehad met inside, het gaat alleen maar om de heren zelf, hun narcistische waarheden móeten de aandacht krijgen en tegenspraak mag er niet zijn

Ik ben al jaren klaar met de Leeuw ,de jankerd

Dat mag hij zeggen wat heeft hij allemaal niet gedaan op de tv maar wel een held nu reageren nu ze vakantie hebben ga met pensioen want je bent een oude zeur aan het worden koken moet je aan je zoon overlaten

Scherp!