Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B misdraagt zich in Disneyland


Ali B die lange tijd in Dubai en in Marrakech verbleef nadat hij in Nederland meerdere aangiftes aan zijn broek had hangen wegens verkrachting en aanranding was kort geleden weer terug in Nederland. Een aantal dagen geleden werd Ali B met zijn gezin in Disneyland Parijs gespot. Hij schijnt zich volgens een aantal mensen die ook in Disneyland waren zich flink te hebben misdragen.

Deze mensen zeggen het volgende over Ali B in Disneyland:

,,Hij liep alleen door het park en zag er erg slecht uit. Ook vond ze hem wat verward overkomen.”

 ,,Ik was afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag daar. Hij was toen met één van zijn kinderen. Hij wilde in de middag eten in een restaurant maar werd niet toegelaten omdat hij niet had gereserveerd. Hij ging vervolgens in discussie met een medewerker.”

,,Ali is toen boos weggelopen en maakte de opmerking naar de medewerker dat ze niet zo moeilijk moeten doen. Hij zag er inderdaad slecht uit en kwam verward over.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een ongelooflijk dom wijf

Zolang hij nog kan vliegen ( Ali b) heeft hij het zo krap nog niet hoor, ook al is het Ryan air! Hij kan nog naar disney, Dubai en al. zoalang hij niet op bijstand niveau leeft valt het wel mee met hem. En dat is zeker niet het geval.

Als je goed leest wordt er juist uitgelegd dat hij zijn luxe leventje niet meer kan volhouden omdat zijn inkomsten terug lopen. Hoogmoed komt voor de val. Mooi dat dit soort gasten hun straf niet meer kunnen ontlopen.

Waarom dom wijf? Ieder zijn mening. Hij heeft in ieder geval zat geld dus om hem hoeven we echt geen zorgen te maken. Laat hem maar lekker dubai of marrakesch…..