Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B zit in financiële problemen, luxeleven definitief voorbij


Ali B die lange tijd in Dubai en in Marrakech verbleef nadat hij in Nederland meerdere aangiftes aan zijn broek had hangen wegens verkrachting en aanranding was kort geleden weer terug in Nederland. Een aantal dagen geleden werd Ali B nog met zijn gezin in Disneyland Parijs gespot. Hij schijnt zich volgens een aantal mensen die ook in Disneyland waren zich flink te hebben misdragen.

Maar dat zijn wellicht de minste zorgen die Ali B op dit moment heeft. Want Ali B die altijd een zeer luxe leven leiden lijkt dit niet meer te kunnen ophoesten. Ali B showde altijd dat hij in dure auto’s reed, business class vloog en in de duurste hotels verbleef. Dat kon hij lang volhouden, omdat hij jarenlang een riant salaris als coach van de Voice ontving. Daarnaast had Ali B ook nog een eigen management bureau. Maar ook daar lopen de artiesten naar de uitgang en willen ze niets meer met hem te maken hebben.

Yvonne Coldeweijer meldt nu dat Ali B gewoon in de rij stond op het vliegveld van Charleroi om een Ryanair vlucht te pakken. Ryanair is een prijsvechter en daarmee vlieg je heel goedkoop. Dus geen business class of privé jet meer voor Ali B. Moet Ali B dan toch heel erg op zijn centjes letten nu.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En? Terecht, ga als echte Nederlandse cq Nederlander naar de voedselbank
Mooier kan ik het niet maken!

@ Jenny wat een venijn, is een van de “slachtoffers” misschien familie van je. Of projecteer je jouw eigen voedselbank bezoekjes op Alibeest?

Wat je wilt dat jou niet geschiedt hun dat ook een ander niet.

Was t maar waar !!!!

Hij heeft genoeg huizen die hij kan verkopen

Qua normen en waarden zijn wij een knap ondoorzichtig hypocriet landje. Je houdt van Ali of niet. Dat hij overgevoelig was voor vrouwen die hun jeuk bij hem wilden stillen, neem ik hem niet kwalijk. Ben je al jaren ingeburgerd, is het nog niet goed.

Ach, het zal allemaal wel meevallen.
Zolang hij nog met vrouw en kinderen kan gaan vliegen heb ik geen medelijden.
Er zijn heel veel mensen op deze aardkloot die, uit armoede, zelfs nog nóóit gevlogen hebben.

Lekker aan de bedelstaf in Marokko, hoop dat ie eindigt op straat met zo’n bedelbakkie in zijn hand. Pleuris ventje.

@ Keesje kruis Wauw de moraalridder heeft gesproken. Jaloezie is een enge ziekte hoor, daar moet je naar de dokter gaan

Misschien in opdracht van advocaat dat hij zijn centen op moest maken. Ik vindt helachelijk dat zo lang moet duren voordat hij naar de recht moet

Eigen schuld moet hij maar zijn hersens gebruiken . Als die gasten van niets iets worden.Denk hij zich alles te kunnen permitteren.. zijn eigen gezin maak hij ook kapot.zo.n viezerik is toch niet meer te vertrouwen.Als ze geld hebben denk hij elke vrouw te krijgen .Ja natuurlijk ze gaan niet voor hem ,maar om zijn geld .Wat n stommeling. Nu komt hij in de panere.,en ziet wat er nu gaat gebeuren .uit met zijn luxe leventje.Verdiende loon. Het ergste is zijn vrouw en kinderen zijn er ook de dupe van.. En zo zijn er vele in de business. Alles draait er om tegenwoordig.Bah smeerlappen.

Onzin, vrijdag reed hij nog in zn mooie dikke Bentley door Almere 😉

Het wordt tijd dat hij echt werk gaat zoeken. Geen medelijden.

Ik kan me niet voorstellen dat hij nu krap bij kas zit. Hij had ik weet niet hoeveel miljoen en dan nog het onroerendgoed en de dure auto’s. Dus ik geloof er helemaal niks van. Ik denk dat die roddel Queen heel graag zou willen dat het zo was, maar ik denk dat ie nog genoeg achter de hand heeft. Ik zou zeggen, geniet ervan zolang het nog kan. Dat zou ik ook doen. Dus enjoy en laat de hypocrieten menigte maar lekker afgunstig kletsen. 😏😜

NIET KLAGEN, MAAR DRAGEN, EN BIDDEN OM KRACHT!

Wat zielig

Ali Blut 🤣🤣

Wat een triest mannetje. Ben een vent en beken , dat zal wel niet want zijn ego is te groot. Dat hij complete dromen van andere kapot maakt zal hem een worst wezen. En wat ik ook al las: wordt het niet eens tijd dat hij voor de rechter komt!!!!!

Ik word misselijk van U