Wilfred Genee vernedert zijn collega Linda de Mol

Wilfred Genee heeft gisteren aan het begin van de uitzending van Vandaag Inside keihard uitgehaald naar Linda de Mol. Wilfred Genee laste namelijk even een rustmomentje in om de weglopende kijkers de kans te geven om weer te zappen naar SBS6.

Linda de Mol is namelijk weer sinds lange tijd op de tv te zien met haar vierdelige dramaserie Diepe Gronde die wordt herhaald. Linda de Mol had zich even teruggetrokken nadat bekend was geworden dat haar vriend Jeroen Rietbergen één van de hoofdrolspelers was van het Voice misbruik schandaal.

Linda heeft de laagste kijkcijfers ooit gescoord met de serie Diepe Gronde. Er keken maar 32.000 mensen naar op SBS6 en dat is dramatisch slecht. Terwijl er na Vandaag Inside meer dan 800.000 mensen keken.

In september kunnen we Linda weer zien in nieuw afleveringen van het programma Miljoenenjacht. Maar wellicht zal dat programma ook snel van de buis worden gehaald als de kijkcijfers net zo slecht zijn als die van haar serie Diepe Gronde.

Linda en haar broer John zullen overigens niet blij zijn met de sneer van Wilfred Genee. De fusie tussen RTL en SBS zit er namelijk aan te komen, maar het lijkt er allemaal op dat RTL dit helemaal niet meer wil na het gekwakkel met kijkcijfers bij SBS.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hey ik denk 1000 Procent dat Miljoenenjacht gewoon op tv Blijft want dat is van postcode loterij dan zou ook klap zijn postcode loterij als ze gaan stoppen dus geloof helemaal niks van wat juilie zeggen

Wat een flapdrol die Genee. Denk alles te kunnen doen en zeggen. Schandalig en super arrogant. Ik zou deze klojo graag nooit weer op de buis zien en ook niet op de radio willen horen. Het is een stiekeme RAT en heeft ze achter de ellebogen.

Vreselijk die haat en nijd in televisieland. En vooral de afgunst!!
Maar Linda is een topvrouw in televisieland. Moeilijk te overtreffen! Ze heeft een ontzettende dreun gehad in privésfeer. En dan al die afgunstig shit die daar nog over heen gaat van collegae en publiek. Afschuwelijk!! Kom op Linda. Pak ze!!

Wie kijkt er nu naar een heruitzending, is nog geen jaar geleden op tv geweest

Ik moet al helemaal niks hebben van voetbal inside en dan zo Linda afkafferen schandalig precies dat zij erbij was toen Jeroen dat heeft gedaan. Is dat haar schuld nee helemaal niet die mannen moeten zich bedwingen en andere vrouwen gerust laten als je een vrouw thuis hebt

Terwijl er NAAR(!!!) Veronica Inside..

Televisieland! Het is een wereld apart , Het is ook een gemaakte wereld, waar helemaal niks aan is achter de schermen. Haat en nijd is dagelijkse kost. Het gewone leven kunnen ze niet leven. En ook hier maakt geld niet geukkig, eerder het tegenovergestelde. Ook denken ze vaak , dat ze zich alles kunnen permiteren . Het beeld in de studio en het beeld op TV zijn niet te vergelijken.