Aangeschoten Monique Westenberg gaat helemaal los in Portugal

Monique Westenberg die al weken in de stres zit of Andre Hazes nou de villa wil verkopen of niet en zij op straat komt te staan lijkt even voor de ontspanning te hebben gekozen.

Ze is namelijk voor 4 dagen in Portugal samen met haar mindset coach en twee andere vrouwen. Zo volgt daar een cursus om gelukkiger te zijn. Op de onderstaand video is te zien dat het aardig goed lukt.

Het groepje vrouwen inclusief Monique is namelijk flink los aan het gaan in de Portugese strandtent Thai Beach Club Vilamoura.

Hopelijk heeft Monique wat aan de cursus, want als ze terug in Nederland is staat haar vast weer veel ellende met Andre te wachten.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Volgens mij zitten die honden van haar vaker in een asiel dan thuis.

Ja en ,mag ze dat niet dan ,gelijk heeft ze .

Monique eindelijk wakker meisje?goed zo 👍👍👍

Oh zij gaat andre achter aan
Ook zo’n zuipschuit

Wie is in de stres zit ❓
Überhaupt wie betaalt de mind coach, zijzelf niet toch ❓

Monique-kijk mij eens lol hebben zonder jou,André-Westenberg vond ik, toen ze de 1e keer werd gedumpt door die grote baby, nog stijlvol. Maar nu vind ik haar alleen nog maar zielig, geobsedeerd door een groot kind, dat nog bij mama aan de hangt**t hangt(o nee, Roggel heeft nu implantaten!). Ze kan zoveel beter krijgen. Die villa mocht hij in zijn kont douwen, ik zou me ook wel zonder hem redden. Ik hoop dat ze ooit van dat trieste mannetje afkomt. Roxanne is de enige waar ik respect voor heb en ik begrijp dat zij papa’s lievelingetje was.

Monique loopt nu steeds Andre Jr. achterna. Ik denk dat ze bang is dat ze straks alles zelf moet betalen. Ze is er de laatste tijd niet leuker op geworden. Zeurende oude vrouw, en dat zit hem niet in haar leeftijd !!! Ze is nu echt zo van; HEBBEN HEBBEN HEBBEN. Er zit geen stop meer op, jammer.

Alweer op vakantie ,ze doet niet anders .
Dus dan zal het wel meevallen met haar ,anders doe je dit niet
Waar doet ze het allemaal van cursus zus of zo maar leren doet ze er niets.
Ga op eigen benen staan

Ontzettend fijn om te zien dat Deurmat zo ontzettend begaan is met het milieu en het klimaat door elke twee maanden het vliegtuig te pakken. Top!