Arie Boomsma is achterlijk en heeft iets engs

Dat Arie Boomsma echt helemaal gestoord was wisten we al. Eerder deelde hij namelijk een filmpje waarin hij laat zien hoe hij in een ijskoude rivier bij zijn woonboerderij in Abcoude springt.

Maar het kon blijkbaar nog gekker, want laatst liet Arie Boomsma weten dat hij met plakband op zijn mond naar bed gaat. Ja je leest het goed Arie plakt zijn hele mond af zodat hij niet meer door zijn mond kan ademen als hij slaapt.

Nu was Arie boos, omdat Volkskrant-columnist en presentator van Keuringsdienst van Waarde Teun van de Keuken kritiek had op Arie zijn plakband tik.

Maar Teun is niet de enige die kritiek heeft op Arie. Ook Volkskrant-columnist en huisarts Rinske van de Goor laat zich hard uit over Arie die volgens haar een eng mannetje is.

Rinske zegt er in haar column in de Volkskrant het volgende over:

“Het corpocentrisme van de Arie Boomsma’s van de wereld heeft iets engs. De obsessie met en verheerlijking van het eigen lichaam staat lijnrecht tegenover het idee dat gezondheid vooral een groot geluk is”

Rinkse denkt dat Arie mensen aanzet om huisartsen met allemaal nonsens lastig te vallen terwijl deze mensen hartstikke gezond zijn.

“Veel mensen hebben urgentere zorgen dan lichaamsoptimalisatie. Ze is erg met haar gezondheid bezig: ze eet heel gezond en sport veel. Ze wil bloedonderzoek, gewoon, als check, om de status van haar vitamines en mineralen te weten.”

“Het nut van algemene health checks is niet bewezen en is geen onderdeel van huisartsenzorg. Ik krijg er jeuk van.”

Hieronder één van Arie zijn laatste filmpjes waar hij laat zien wat je allemaal met ene braadpan kan doen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Boomsma is een grote viespeuk en moet van de tv

Arie traint met n pan die ik ook als ze leeg is nog niet kan tillen

Hij word steeds gekker 😂🤣😂🤣

Een griezel is dat zeg echt een engerd!!!

Het is allemaal begonnen toen hij héél erg met het geloof bezig was en nu heeft hij weer van die overdreven dingen. Misschien om op te vallen ???