Geïrriteerde Mathijs van Nieuwkerk loopt er bij als een clown

Volgens Yvonne Coldeweijer is een krant bezig met een grootschalig onderzoek naar het doen en laten van Mathijs van Nieuwkerk toen hij nog presentator was van het programma De Wereld Draait Door.

De geruchten dat Matthijs van Nieuwkerk elke stagiaire het bed in probeerde te krijgen toen hij nog presentator was van het populaire programma De Wereld Draait Door gaan al langer.

Gister werd Mathijs geïnterviewd door Shownieuws, omdat hij de voice-over is van een nieuwe Nederlandse natuurfilm. Natuurlijk verwacht Mathijs dan dat Shownieuws enkel vragen stelt over zijn rol in deze natuurfilm. Maar Shownieuws was daar helemaal niet geïnteresseerd.

Shownieuws wilde weten wat er waar was van de geruchten over zijn status als tiran achter de schermen bij De Wereld Draait Door. Daar was Mathijs helemaal niet van gediend en hij liep dan ook geïrriteerd weg van het interview in zijn aparte clowns outfit die hij aanhad.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Altijd denken ‘de hippe artiesten’ dat ze dan NIET compleet voor schut staan. Dat WIJ de simpele zielen zijn.

Duidelijk geval van midlifecrisis crisis.

Omhoog gevallen tv presentator moet hem niet dus kijk ik ook niet

Uitermate nare vent, Bill Cosby, de tweede.

Over het paard getild. Jammer. Maar hij kan de roem niet aan.

Clown

Ik erger me dus aan dit soort items.
Iemand bedenkt dat dit entertainment is. Laat iedereen dragen wat hij , zij,
We leven in 2022. We hebben weer vrijheid. En ga genieten van de kleine gelukjes, schrijf daarover. Jouw mening van Clown, is persoonlijk en denegerend. iets meer humor, en dan er een leuk verhaal van maken.,.
Dat lijkt me pas leuk.

Martijn ziet er niet uit en die “nieuwe liefde” past precies bij hem. Niet dat Martijn tijdens zijn huwelijk nu zo trouw was. Elke keer als er een nieuwe stagiaire bij DWDD begon, dan stond Martijn al in de startblokken om diegene te strikken tot de volgende jongedame zich aandiende. Dus hoelang die Riemstra of hoe die lelijke eend ook heet nog breeduit blijft lachen is maar de vraag. Wat zal zijn ex blij zijn dat ze van die clown af is. Geniet ervan. Dit is geen Man maar een sjagerijnige ouwe WOLF in clownskleren om het over die bril maar niet te hebben🥸&🤓. Jut en Jul.

Martijn? Reageren op iemand wiens naam je niet eens kent, kansloos.
Ik was er ook niet bij, net als jij, mensen zijn onschuldig totdat schuld is bewezen.
En als hij deze kleding en bril mooi vindt, is dat zijn zaak.

Volgens mij is dit Alberto Stegeman, vermomt als een clown. Wat is daar mis mee?

hij heeft ’n flinke rode neus (alléén al behoorlijk afgezakt) 🤡🤥😉🤭🤫🤐