Marco Borsato en Leontine toch weer een koppel

Marco lijkt het kluizenaars bestaan te hebben afgezworen. Marco was namelijk laatst nog met zijn zoon bij een voetbal wedstrijd van AZ gespot en een paar weken eerder in Amsterdam waar hij samen met een vriend in het bekende restaurant Izakaya ging eten. Nou als je ergens rustig wil eten waar je niet herkent wordt dan moet je zeker niet daar gaan eten. Maar daar had Marco blijkbaar schijt aan.

Een paar dagen geleden werd Marco nog gespot in een restaurant in Alkmaar met een getrouwde vrouw en volgens een gast die daar ook was deed Marco heel voorzichtig.

Gisteren lieten verschillende bronnen weten dat Marco gisteren helemaal alleen op zijn motor naar Noorwegen is vertrokken. Maar deze bronnen melden nu ook dat Marco zijn trouwring weer om zijn vinger had. Blijkbaar is Marco nog steeds niet klaar met zijn ex Leontine die toch echt duidelijk heeft gemaakt niets meer op dat gebied van Marco te willen.

Marco die in Noorwegen dus een eenzame tijd tegemoet gaat waar hij in zijn eentje op de motor gaat touren hoopt dus blijkbaar nog steeds dat het goed gaat komen tussen hem en zijn ex Leontine.

Maar het zou ook zomaar zo kunnen zijn dat Marco en Leontine het alweer stiekem aan het proberen zijn en dat Marco daarom zijn trouwring weer heeft omgedaan.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mennnn….get a life

GAAAAAAP!!!🥱🥱🥱

Hij is beter dan zogenaamde neef
Die zijn beveiliging diploma niet haalt die elke keer werd weggestuurd de mafklaper