Andre Hazes neemt zorg zoontje op zich, omdat Monique aan het feesten is

Gisteren lieten we weten dat Monique voor 4 dagen in Portugal is samen met haar mindset coach en twee andere vrouwen. Zo volgt daar een cursus om gelukkiger te zijn. Maar er dook ook een video op waar het groepje vrouwen inclusief Monique flink los aan het gaan zijn de Portugese strandtent Thai Beach Club Vilamoura.

Ondertussen past Andre Hazes op zijn zoontje en verblijft hij in de villa waar Monique woont. Er dook een foto op waarop te zien was dat Andre zijn zoontje samen met het gezin van zijn neef Djarno op stap was. Alleen zagen we Andre niet. Maar was wel zijn hand in beeld te zien en maakte Andre waarschijnlijk de foto.

Ondertussen is Monique ook weer op haar weg terug naar Nederland en lijkt Andre straks weer in de handen van zijn moeder te belanden. En we weten wat dat betekent voor Monique. Namelijk dat ze de villa uit moet en op straat wordt gezet. Het is afwachten of Andre sterk genoeg is om tegen zijn moeder in te gaan

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ne, het is af te wachten of Andre sterk genoeg is om tegen zijn parasiet in te gaan? 👎

Als Adré Hazes dit niet kan verliest hij veel fans .

Je moet je stink moer een trap geven ze heb heel je leven verziekt,wees verstandig en ga weg bij haar en laat die (parasiet djarno) ook gaan misselijk mannetje is niks kan niks en zal nooit wat worden 🤣🤣🤣voetballer zelfs daar is die te dom voor!!! hoe die debiel ook op de foto staat met dat petje 🤮🤮 oja was die ook zo goed in ,in kleding nou je zie het lekker failliet…parasiet je denk alleen hieraan 💰💰💰en meer niet

Waarom zou Monique in die woning moeten blijven het is het huis van Andre. Monique kan ook terug naar de camper met kleine Andre. Ze was niet eens getrouwd en de meeste vrouwen met kinderen die scheiden komen ook in kleine huisjes of op straat terecht. Ze viert zoveel vakantie dat ze echt geen werk heeft want welke baas laat haar iedere 2 weken op vakantie gaan. Dus ga aan het werk.

Hij moet een schijt aan zijn moeder hebben . Je gaat de moeder van je kind toch niet op straat zetten alleen omdat mammie zeg dat ie uit het huis moet zetten. Toen ze zelf met de ouwe Hazes in pleuris lag zetten ouwe hazes haar ook niet uit zijn huis.

Zal een keer tijd worden alleen heeft hij hopelijk niet Roggel ook uitgenodigd, als de kat van huis is …..

Nou zij weer thuis ,kan hij weer op vakantie.Ze doen niet anders dan vakantie vieren die gasten.

Monique moet nu maar eens op eigen benen staan, eigen huisje en eigen verdiensten. André Jr. moet gewoon alimentatie betalen en bezoekrecht voor zijn kind hebben. Klaar !!!
Als hij zijn zoon heeft kan hij(in het redelijke) doen wat hij wil en kan zij niet zeggen hij mag dit of dat niet. Nu eist ze bijna dat hij bepaalde dingen voor haar betaald en koopt.
ZE ZIJN UIT ELKAAR !!!!
Maar zij doet of ze nog bij elkaar zijn en hoopt daar ook op.