Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes dumpt nieuwe vriendin en wil Monique terug


Yvonne Coldeweijer meldt dat Andre Hazes zijn nieuwe vriendin gedumpt zou hebben en dat hij het weer met Monique wil proberen. Monique en Andre zouden zelfs in relatietherapie gaan.

Wij hebben begrepen dat dit echt niet klopt. Andre heeft zijn nieuwe vriendin Saar nog net een ring gegeven. Welke overigens exact hetzelfde is als de ring die hij zijn ex Sarah van Soelen had gegeven.

Wij weten dat Sarah van Soelen al haar sieraden die ze van Andre heeft gehad aan Andre terug heeft gegeven dus het zou wel heel erg zijn als Andre deze cadeaus nu gewoon weer aan zijn nieuwe vriendin geeft. En het erge is waarschijnlijk dat zijn nieuwe vriendin nog eens weet dat het gerecyclede ring is die ze heeft gekregen en die eerst om de vingers van Sarah van Soelen zat.

Yvonne zegt het volgende over de hereniging tussen Andre en Monique. Maar volgens onze bronnen klopt hier helemaal niets van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goedkoop mens om het vriendelijk te houden. En die gozer nooit meer aandacht aan geven, de Hazes zijn gewoon een stel parasieten

Monique zet je eigen niet zo te kakken. André is een vreemdganger en dat zal hij altijd blijven. Verneder jezelf niet meer en bouw je eigen leven op. Echt beroemd word je niet, zelfs niet met André naast je niet. Je bent nu door de meeste (vroegere) fans uitgekotst omdat je je zo raar gedraagt. Stop er mee !!!

Hij wil zijn Monique terug zodat hij in het reine kan komen . Ook doet hij het voor het geld . Die jongen kent GEEN LIEFDE!
Hij is zo dom bezig , net een klein kind. Wat zien toch al die vrouwen in die Hazes . Lelijk mens van binnen en buiten . Ik lach me dood om die club , altijd wel iets .

Als het waar is ,dan twijfel ik aan Monique haar verstand.
Deze kleuter is niet te helpen en is de grootste narcist die er rond loopt.
Arm kind met zo’n vader en Monique kies voor jezelf en je kleine jongen.

Het is toch te gek voor woorden.
Die kwal gebruikt Monique voor zijn doel te bereiken.
Om weer de publieks lieveling te worden.
Hij weet dat hij en zijn moei overal uitgekotst worden.
Op enkele bners na heeft hij niemand meer die met hem geassocieerd wil worden.
Hij geeft alleen om zich zelf, en zal zo weer terug vallen in zijn oude gedrag.
Hopelijk kijkt Monique eerst goed de kat uit de boom, voor ze weer iets begint met hem.
Samen in therapie, hij heeft een psychiater nodig die hem helpt er bovenop te komen.
En die heks heeft nog liever dat hij de afgrond in gaat, dan dat hij naar Monique terug gaat.
Word vervolgt.

O vrouwke toch .Dat je goede vrienden blijft met je ex dat doe je goed.Maar ga voor de liefde op zoek naar de ware,iemand die echt voor de volle 100% voor je gaat.Dat verdien je gewoon en niet iemand die jou weer laat zitten als ie het niet meer ziet zitten en achter andere vrouwen aan gaat.Trap er toch weer niet in.

Hoi Sarah jij ook hier?

Die Monique doet alsof haar kind ’t enige is die zonder vader thuis opgroeit, er zijn genoeg alleenstaande moeders die een goede afspraak hebben met de vader. Allemaal aandacht trekkerij. Er zijn ook andere Hazes kinderen die hoor je niet. Leven hun eigen leven. Deze Hazes teren op ’t succes van een man die al jaren is overleden. Die man z’n heeft geen rust

Hou nou toch eens op met dat irritante kwalletje een podium te geven!!! Wat een losertje is het toch, ik moet ervan overgeven. Ik heb nog nooit gereageerd op iets over hem, maar nu doe ik het wel. Opzouten met die Hazes en z’n gestoorde moer, ik ben Hazes overspannen! En zingen kan hij ook niet. Wegwezen, moeder en zoon Hazes-van Galen!!! 🤮🤮🤮

Raha wat geld en aandacht niet kunnen doen….

Snap ik die inhoudsloze hersenloze barbiepoppen ben je gauw zat.
Eens een echt gesprek & diepgang zijn nuttiger.