Heftige ruzie tussen Jan Smit en Nick en Simon

De geruchten gingen al langer dat Jan Smit ook flinke ruzie zou hebben met Nick en Simon. Die laatste twee hebben trouwens ook flinke bloedbonje met elkaar daarom heb ze kort geleden dat ze niet doorgaan als het zangduo Nick en Simon.

De reden voor de ruzie tussen Jan Smit en Nick en Simon was nooit helemaal duidelijk. Maar de vader van Kees Tol doet nu een boekje open over deze heftige ruzie in een interview met Veronica Superguide.

De vader van Kees Tol zegt er het volgende over:

,,De een gaat linksaf, de ander rechtsaf. Op een gegeven moment zijn de jongens, Jan, Nick, Simon en Kees, weer nader tot elkaar gekomen. Ze hebben elkaar flink de waarheid verteld. Dat was kennelijk nodig.”

,,Ze hadden een meningsverschil. Het zijn jongens met een eigen mening, eigen doel, eigen perspectief. Er was wat onrust.”

Kees Tol zou de reden zijn dat het drietal weer met elkaar ging praten. Maar Kees houdt zelf zijn kaken stijf op elkaar.

,,De echte in en outs vertelt Kees ook niet allemaal. Hij vertelt alleen wat hij kwijt kan, of wil.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zou ik ook doen. Prima dat toont karakter. Er komt al te veel in de openbaarheid. Werk is werk en prive is prive. Wat ze allemaal buiten hun werk doen gaat niemand wat aan.