John van den Heuvel haalt uit naar Danny de Munk

Kort geleden werd bekend dat er aangifte is gedaan wegens verkrachting tegen Danny de Munk. Dit zou jaren geleden hebben plaats gevonden toen Danny nog speelde in de musical Ciske de Rat. 

Een aantal maanden geleden gaf Danny de Munk een exclusief interview aan RTL-Boulevard waar hij voor één keer open kaart zou spelen en alles zou uitleggen betreffende de aangifte van verkrachting die tegen hem gedaan is.

Het werd meer een huil interview, omdat Danny de hele tijd aan het janken was. Maar Danny gaf wel toe dat hij intiem was met de dame die aangifte tegen hem heeft gedaan.

Maar nu moest Danny een aantal weken geleden voor de rechter verschijnen wegens deze verkachtingszaak. Danny hield het niet meer droog toen de rechter vroeg of hij nog wat wilde zeggen.

Inmiddels heeft de officier van justitie de zaak geseponeerd, omdat het te lang geleden is en er geen steunbewijs is. Maar dat betekent volgens John van den Heuvel net dat Danny onschuldig is. In de podcast Ongefilterd haalt John dan ook keihard uit naar Danny en zijn krokodillentranen.

John zegt er het volgende over:

“De officier heeft wel heel goed uitgelegd waarom hij niet vervolgd kan worden. Dat heeft te maken met de lange duur van hoe lang het allemaal geleden is en het feit dat er gewoon geen steunbewijs gevonden is. Maar de krokodillentranen – want zo noem ik het toch echt – vind ik toch wat voorbarig.”

“In elk geval niet qua zijn gedrag en ook niet zijn moraliteit, want daar lees je ook wel wat over terug. Alleen (…) geen officier van Justitie heeft er zin om met een zaak de rechtszaal in te gaan waarvan hij bij voorbaat al weet dat het kansloos is.”

Over het slachtoffer.

“Ik heb met haar contact gehad en zij heeft wel vrij goed kunnen uitleggen, vind ik, waarom het allemaal zo lang heeft geduurd.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie heeft er geen dingen in zijn leven gedaan die eigenlijk niet konden of ben jij zo vroom John?
Als iets zoveel jaar geleden is moet je het laten rusten. Aan dat hele Me too gebeuren moet nodig een jaartal aan gehangen worden, want op deze manier kan iedereen kapot vermaakt worden. Wie zeg dat ze verkracht is, misschien zit deze vrouw iets dwars en zoekt ze een zondebok. Hele gezinnen gaan kapot aan dit soort klote vrouwen.

Danny de Munk door aandacht te trekken met janken in de rechtbank is hij niet vervolgd ik vind dit schandalig hij heb iemand aangerand als beter onderzoek haden gedaan had anders afgelopen voor Danny de Munk