Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

SBS6 stopt per direct met Peter Gillis Massa is Kassa


Dennis Schouten en Jan Roos kwamen een paar dagen geleden met een schokkende nieuwe onthulling over Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. Zo zou Peter zijn Nicol weer mishandeld hebben nadat ze voor de zoveelste keer is vreemdgegaan.

Dennis en Jan lieten het volgende weten:

Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.

Een paar dagen later door er ook nog een schokkende foto op van Nicol van net na de mishandeling door Peter.

De maat is vol en veel mensen willen dat SBS6 per direct stopt met Peter Gillis en de serie Massa is Kassa. Nu laten ook personen die werken voor SBS6 weten dat SBS6 moeten stoppen met Peter Gillis.

Evert Santegoeds zegt namelijk in de podcast Strikt Privé dat SBS6 niet het hoofd van Peter continue boven water kan houden.

Evert zegt er het volgende over:

“Nicol, maak dat je wegkomt! Dat geldt ook voor SBS 6 hoor, eigenlijk: maak dat je wegkomt met die mensen. Het gaat van kwaad tot erger. De sympathie is er helemaal van af en zoals die mensen zich menen te gedragen tegen winkelpersoneel en in restaurants: het is afstotend.”

“Daar word je toch echt werkelijk niet vrolijk van. Hoe die met andere mensen omgaan… Het is te onbeschoft voor woorden af en toe. Altijd dat: eueuwhweuheuehwhe (maakt geluiden van iemand met een spraakgebrek, red.).”

“Ik kan er niet meer naar kijken zo langzamerhand. Het is niet leuk, het is niet geestig, het is niet grappig, het is niet aardig. Het is helemaal niks eigenlijk. (…) Ik denk dat het einde van deze serie wel in zicht is. Ze zijn gewoon niet leuk. Klaar.”

Over de mishandeling van Nicol.

“Hij heeft het natuurlijk allemaal verprutst onze Peter: hij kan het nu ontkennen wat hij wil, maar geen hond die die man nog gelooft na de vorige keer, toen er ook helemaal niets was gebeurd en ‘code rood’ en hij had niemand mishandeld, maar hij zat wel een nacht op het politiebureau.”

“Hij kan ontkennen wat hij wil, maar ik geloof die man nooit meer. Dat spreekt in zijn nadeel nu. Hij kan wel zeggen dat er niets is voorgevallen, maar het is een vrij gedetailleerd verhaal en er zijn ook weer klappen gevallen. Jongen, jongen, jongen: wat een proleet is dat.”

Nicol moet in bescherming genomen worden?

“Ja, maar ik heb een heel ander beeld van Nicol sinds haar bezoek aan die kerstmarkt. Ik vind haar zó naar geworden dat ik denk: ja, mens, als je er nou nog blijft hangen, ga je gang.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De kinderen van Nicolleke moeten in bescherming worden genomen.Ze leven bij mensen die echt aan grensoverschrijdend gedrag doen.Hele slechte leefomgeving voor die kinderen.

Nicolletje gaat niet weg, want met 4 blagen en geen geld wat moet ze anders? En huiselijk geweld is ze wel gewend.

het word tijd dat Talpa de stekker uit trek hij licht de hele boel op en onbeschoft tegen mensen en dan nicol mishandelen

Geweldig SBS maak hem maar af die klojo

Geweldig dat hij oprot

Peter krijgt/heeft het te hoog in zijn bol, zijn zoontje Mark wil net als zijn Papa zijn en doet hem in alles na, maar als Papa er is kruipt hij voor Papa. Twee misselijk makende mannetjes. Komt denk ik door dat ze op T.V. komen. En Nicol vraagt er zelf om. Je kiest voor iemand, al is dat nog zo een tiran, je hebt er voor gekozen en dan moet je niet met anderen gaan.

Als Massa is kassa zou stoppen ,
kunnen ze veel rotzooi en sbs6 shit gehele zender wel direct opdoeken .
al die andere rotzooi op die zender is veel erger .
veel gelul van personen die er zelf niet toe doen .
Blijf van Gilles af en kijk zelf eens goed in de spiegel !!!!!!!