Miljuschka Witzenhausen shockeert volgers met deze foto

Miljuschka Witzenhausen die vroeger graatmager was en nu een maatje meer heeft zegt altijd dat ze nu veel beter in haar vel zit dan vroeger. Ze heeft het losgelaten de standaard die ons wordt opgedragen hoe je eruit moet zien.

Miljuschka plaatse onderstaande foto en tekst op haar Instagram account. Op de foto zien we hoe de graatmager Miljuschka er vroeger uit zag en hoe ze er nu uitziet. Het is een enorm verschil, maar ze laat weten dat ze zich veel beter voelt.

Miljuschka zegt er het volgende over:

”Het zit er weer aan te komen. Die onvermijdelijke tijd van het jaar, waar we ons aan de meetlat leggen van voornemens en ideaalbeelden.

De maatstaaf van goed genoeg zijn is een grote. Het draait in januari vaak alleen maar om gewicht, de maat die je draagt en wat je eet.

Vanaf jongs af aan leren we in media dat knappe mensen met goede lichamen de heilige graal zijn. Ze staan gelijk aan succesvol, gezond en gelukkig.

Bovenin zie je een meisje dat haar dagen vulde met extreem sporten en een dieet. Ik was 30 kilo lichter.

Het afvallen was niet zo zeer het moeilijke en of pijnlijke, maar de conclusie is dat het me niet gelukkig maakte. Of dat ik meer zelfvertrouwen had. Of zelfs me echt lekker in mijn lichaam voelde.

Het was niet de oplossing. Je zou kunnen zeggen dat het me niet lukte mezelf gelukkig te haten.

Waarom ik het nodig vind om dit nu online te slingeren? Terwijl ik weet dat het “gedoe” (lees: onaardige berichten) gaat opleveren. Omdat ik meegewerkt heb aan deze voor en na cultuur. Om mezelf iets waard te voelen.

Vandaar deel ik mijn voornemen. Het nieuwe jaar verandert niks voor mij. Behalve dat ik nog meer ga proberen van dit lijf te houden, ervoor te zorgen en het te omarmen.

Het klinkt gek, maar sinds mijn enkel debacle ben ik me zo bewust van het wonder dat ons lichaam is. Dat ga ik koesteren.”

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heb altijd het gevoel dat vrouwen dit zich zelf aandoen. Mannen doen wat ze willen en het interesseert ze niet hoe ze er uit zien vrouwen zitten altijd te zeiken over andere vrouwen hoe ze er uit moeten zien. Dus hou een keer op en ga leven.

en toch zoekt ze wederom je bent zoooooooooo moooiiiiiiiiiii bevestiging bij volslagen wildvreemden op dr instagram

wat dus zegt dat ze helemaal niet zo zeker is van zichzelf als dat ze beweerd