Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Wat is er met Peter Gillis zijn gezicht gebeurd?


Peter Gillis heeft inmiddels zoveel problemen aan zijn broek hangen dat hij van gekkigheid niet meer weet wat hij moet doen.

Zo wordt Peter beschuldigd van het mishandelen van zijn vriendin Nicol en kwam kort geleden naar buiten dat er een man door of mede door Peter was ontvoerd, mishandeld en bestolen. En verkeren zijn vakantieparken ook nog in zwaar weer.

Vijf van de negen parken dreigen namelijk per direct gesloten te moeten worden, omdat de gemeentes geen vergunningen meer willen geven aan Peter. Daarnaast heeft Peter een lening van 20 miljoen euro afgesloten bij de bank om zijn parken te redden. Alleen al aan rente betaald Peter 200.000 euro per maand voor deze lening.

Om nog maar te zwijgen over het onderzoek wat loopt door de politie, OM, FIOD, Belastingdienst en de Nederlandse Arbeidsinspectie rondom de boekhouding en de misstanden met illegale bewoners op de vakantieparken. Daar heeft Peter inmiddels een boete van 2 miljoen euro voor gehad.

Maar goed er is nog iets vreemds aan de hand met Peter, want als we naar zijn laatste foto’s op zijn Instagram account kijken die je hieronder kunt zien. Dan zien we dat Peter zijn hoofd steeds meer op een oranje sinaasappel gaat lijken. Peter heeft waarschijnlijk te veel worteltjes opgegeten in plaats van worstenbroodjes.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Normale kleur, voor een varken, tog 🐷

Goed gezegd, nu dat 🐽 nog aan het spit.