Mark Gillis net zo een gek als zijn vader Peter

Eergisteren werd Peter Gillis nog gespot met zijn peperdure auto bij een politiebureau in het  Belgische Neerpelt. Of Peter daar verhoord wordt en zich moest melden of zelf aangifte doet tegen iemand is niet bekend, maar opvallend was het zeker.

Maar ook niet heel vreemd na wat er allemaal over Peter naar buiten is gekomen de afgelopen tijd. Een week geleden werd nog bekend dat Peter onenigheid zou hebben gehad tijdens het kopen van een motor. Daarbij zou iemand door Peter ontvoerd, mishandeld en bestolen zijn. De aangifte daarvan is uitgelekt en er zijn ook foto’s en geluidsopnames van dit tafereel.

Zoon Mark maakt het wat minder bont, maar laat in de onderstaande video ook zien dat het bijna misgaat.

Mark maakt een proefrit in een dure Porsche, maar hij scheurt zo hard weg dat hij even verder nog maar net op tijd kan remmen voor een tegemoetkomende fietser. Dit had ook heel anders kunnen aflopen.

Bekijk hieronder het filmpje:

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat jochie wil zo graag op zijn vader lijken want dan heeft hij zo een grote mond. Maar als Papa er bij is durft hij niks te zeggen dan; ja Pa, nee Pa.