Eus haalt keihard uit naar infantiele Chantal Janzen

De carrière van Chantal Janzen lijkt ook aardig in het slop te zitten. Hoewel ze voldoende programma’s presenteert zijn het nou niet echt programma’s waarvan je denkt die wil ik aan me cv toevoegen. En daar denk Özcan Akyol ook wel bekend als Eus hetzelfde over.

Eus is tegenwoordig wekelijk vaste gast bij de talkshow Vandaag Inside en daar steekt hij nooit zijn mening onder stoelen of banken. Maar voor Chantal heeft hij er zelfs een hele column in de VARAgids aan besteed nadat er een brief binnen kwam van Wilma uit Epe over de infantiele pyjama show wat Chantal Janzen presenteert als vervanger van the Voice.

Eus zegt het volgende in de VARAGids over Chantal Janzen:

“Ik krijg een ongemakkelijk gevoel van Pyjamaparty dat op RTL 4 door Chantal Janzen wordt gepresenteerd. De opgeklopte sfeer, het geforceerde plezier, de kinderachtige spelletjes, je voelt aan alles dat het kunstmatig is. Waarom slagen zo weinig zenders erin om leuk amusement te maken?”

“Ik heb het een keer gezien, het is een mislukt programma. Van wat ik begreep, zou eigenlijk The voice of Holland op dat moment moeten worden uitgezonden, maar zoals u weet werkten daar veel vieze mensen die allerlei ranzige dingen deden met meisjes.”

“Dus eigenlijk is het juist heel sympathiek van Chantal Janzen om dat gat te vullen. Wat wel klopt: het amusement in Nederland is momenteel van een pover niveau.”

“Er wordt met hagel geschoten en het is vaak ontzettend mis. Misschien hebben we gewoon niet zoveel humor en klasse in dit land.”

Overigens had Chantal Janzen laatst een bizar ongeluk gehad waardoor ze ontzettend veel pijn leed.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ben het hier volkomen met Eus eens het is zo’n infantiel programma kan men werkelijk niets anders brengen.Chantal Janzen presenteert teveel programma’s men moet hiervoor oppassen want op een gegeven moment heeft men genoeg van haar.

Het is onmogelijk TV aan te zetten en niet met haar muil geconfronteerd te worden, weg met die vrouw.

Gelukkig een maand geen tv gezien.
En inderdaad war er in Nederland aan amusement,spellen,quizzen en talkshows op tv is. Is van een bedroevend niveau.
Steeds dezelfde bn’rs en zogenaamde deskundigen die elkaar uitnodigen. Voor quiz talkshow,zang of dansshow of wat dan ook.Het lijkt wel politiek???
Ik lees tegenwoordig vaker een boek dan mag ik middels mijn eigen fantasie de beelden maken.
P.s.In de reclame kom je ook nog weer diezelfde koppen tegen.
Ik lees tegenwoordig