Job Knoester en Eus hebben slaande ruzie: ‘Hij is dom en sneu’

Eus haalde een paar dagen geleden snoeihard uit naar Job Knoester. Volgens Eus wil Job zo graag bij de talkshow Vandaag Inside aanschuiven dat als je hem belt hij binnen een kwartier bij de studio is. Sterker nog volgens Eus rijd hij rondjes om de studio omdat hij er zo graag elke dag bij wil zijn.

Job zat gisteren weer aan tafel bij Vandaag Inside en was niet blij met de kritiek van Eus die dit overigens meer op een grappige manier zei. Maar goed Job was woest en heeft blijkbaar geen zelfspot.

Job haalde dan ook keihard uit naar Eus en noemde hem zelfs dom en sneu. Blijkbaar had Eus een gevoelige snaar geraakt bij Job. Ook de heren van Vandaag Inside bemoeide zich ermee, want Job ging wel erg ver.

Het gesprek ging als volgt.

Job:

“Ik heb Eus gezien, ja. Eus is heel talentvol, heel veelzijdig. Afgelopen vrijdag was er hier een uitstekende imitatie van Johan.”

“Hij deed het echt leuk, alleen dan zie ik In De Wandelgangen en hij neemt je toch een beetje de maat. En als je nou zelf elke dag in ieder programma op elke zender zit, dan vind ik dit een beetje dommig. Een beetje sneuïg zelfs.”

Wilfred Genee schrikt een beetje van de serieuze toon van Job, omdat het meer grappig bedoelt was van Eus.

“Je moet het niet te serieus nemen, Job. Laat lekker gaan, joh. Het is een geintje, kwajongens.”

Job:

“Ik kan er ook om lachen, maar tegelijkertijd…”

Wilfred:

“Had je een fijne dag verder? Was het leuk vandaag?”

Job:

“Nou, begin er niet over. Ik had echt een klotedag.”

“Uiteindelijk: storing op storing met de trein, dus ik dacht: ik ga niet meer naar huis, ik ga meteen maar door naar Hilversum. En alle restaurants dicht hier in de stad!”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Job moet wel ergens tegen kunnen, hij is toch advocaat.

DUS HET LAG NIET AAN EUS MAAR AAN JOB ZELF … HAD EEN KLOTE DAG EN DE GRAP VAN EUS VIEL DAAROM VERKEERD !!! MAAK NIET ZO’N HEIBEL OM ZOIETS ONBENULLIGS , IEDEREEN HEEFT WEL EENS EEN KLOTE DAG !!!

Ik denk dat Eus én Job wel goed weten als iets ironisch bedoeld is.

2 haantjes die zichzelf graag in de media laten zien, daarbij schuift het best goed.
Job, blijf lekker advocaat met die jasjes en Akyol als serieuze journalist, dus geen v.i. Teveel opduiken bij talk/ spelshows zorgen voor een een overkill.

Eus zit in elk tv programma en dan zeilen over een ander.🤣
Over Renze praat ie ook al zo negatief.
Jaloezie komt duidelijk niet alleen maar bij vrouwen voor.🙄😆

Haantjesgedrag! Zielepoten zijn ze allebei.

Ik vind het altijd zielig als je grapjes over iemand anders zijn rug moet maken, gewoon zielig. Doe het lekker over jezelf dan kwets je er niemand mee. Ik vind het net of je jaloers op die ander bent.