Andre Hazes terug in de klauwen van zijn moeder Rachel

Een aantal weken geleden lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen. Andre Hazes junior leek zijn zus stilzwijgend te steunen, maar niets blijkt minder waar.

Andre blijkt zijn zusje namelijk uit te kotsen. Hij is het er totaal niet mee eens dat Roxeanne hun moeder probeert kapot te maken. Sterker nog weekblad Story beweert dat Andre en Rachel juist weer dichter bij elkaar zijn gekomen door de hele rechtszaak die Roxeanne tegen Rachel is gestart.

Gisteren konden we zien dat de Story gelijk had. Tijdens het optreden van Andre bij de Heel Holland zingt Hazes concerten liep Andre naar zijn moeder toe en gaaf haar een aai over haar bol.

Andre zou ook maar drie liedjes zingen, maar dat werden er uiteindelijk zes. Andre verscheen na het optreden nog voor de camera van Shownieuws en daar liet hij weten geen ruzie met zijn moeder te hebben.

Andre zei het volgende:

“Ik heb mijn moeder bij de repetitiedag gezien en ook gewoon hier. Ik heb geen gezeik met mijn moeder, hè?”

“Het is gewoon dat we een beetje afstand van elkaar hebben genomen, wat misschien heel gezond is op deze leeftijd, maar ik heb geen ruzie ofzo. Er hangt geen ongemakkelijke sfeer hier en voor de oplettende kijker, want ik liep langs d’r in de zaal, dan geef ik ook gewoon een aai over de bol, weet je wel”

“Ik heb helemaal geen zin in gezeik, met niemand meer. Ik heb het ook niet meer met mezelf, het is goed zo.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kunnen we ook gewoon een jaar niks schrijven over Andre Hazes en ze Moeder . Denk dat ik deze app ga verwijderen

Een beetje afstand je moet dat stinkwijf laten gaan ze heb heel jullie leven verziektieft!!! Het zou beter zijn om achter je zus te staan plaats van achter die zuiger die met heel de wereld mot heb vies wijf 🤮🤮..hoe bestaat het dat je daar nog een woord mee wisselt hoe ze over Monique heb en nog praat ,maar die surftkop kan niet tippen aan Monique wat ziet dat walgelijke wijf er uit zeg,hoop dat ze een x de verkeerde tegen kom 💀kop..

Kijk ze staan die hoer met de rotkop ,man man man wat een smerig wijf,zo me dood schamen als dat me moeder zo zijn ,nou moeder dat is ze nooit geweest..

Soort zoekt soort !!! Hij heeft hetzelfde gemene karakter als zijn “moeder “. Als je net zo erg bent zie je niet wat ze doet of heeft gedaan want je bent zelf net zo erg.

André nog steeds n manipuleerbare onvolwassene, ik zie alleen maar,, ikke en de rest kan stikke ,,

Andre een slap figuur iedereen kots hem uit eerdaags zit hij weer aan de witte poeder hij kan niet buiten zijn moeder die zal wel het nodige toe stoppen

Was Moon ook uitnodigt om concerten bij te wonen? 😉

Als die heks toestemming geeft wel.
Zij bepaalt alles & André is zo’n slappe hap en durft niet tegen ma in te gaan.🙄😛

Kunnen we die twee niet eens gaan negeren, ze zijn allebei te ziek voor woorden.

Als een verliefd schoolmeisje reageerde Roggel toen zoon André haar een aai over haal bol gaf. Alsof hij haar man is.
Zo’n sneu vrouwtje.

Wat een kanjer is Andre toch he .
Alleen mensen met een groot hart kunnen dit .

Ze is zo ordinair om een berichtje naar de zoon te sturen met tering goed ,wat een asociaal wijf ze is te dom dat ze uit de ogen kijk de hoer!!!