Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Plagiaatrel nieuwe single André Hazes, hij is zich een hoedje geschrokken


Andre Hazes liet gisteren een stukje van zijn nieuwe single horen. Na maanden van opnemen met een compleet nieuw team was Andre apetrots en zei hij eerder hier in de studio gebeurd iets bijzonders even los van de flessen drank die er altijd op de studiofoto’s waar Andre op stond te zien waren.

Maar wat blijkt het nieuwe liedje van Andre blijkt een kopie de Gavin DeGraw-hit Fire en blijkbaar was Andre en zijn team daar niet van op de hoogte. Heel zuur, want ze zijn zich kapot geschrokken. Niet zo gek ook, want als er een claim komt kan die heel hoog oplopen en moet Andre de portomonee trekken.

Hieronder het nieuwe liedje van Andre en daaronder een stukje uit het liedje van Gavin waarin je duidelijk de overeenkomsten hoort.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

bwaahhaaahhaaaa wat een sukkel samen met zijn nieuwe woordvoerder, de zeer onsympathieke billie dans::: bestaande liederen jatten en dan ook nog denken heel wat te zijn. lol.🤣
hopen dat ze flink moge dokken, zijn ze gelijk stil met hun verwaande grote bekken! losers!

Zijn nieuwe tekstschrijvers waren zo fantastisch!🤣
Gewoon de muziek en tekst gejat.
Wat een losers, gooi ze meteen de laan uit André!
Je vorige tekstschrijver maar afzeiken & nu sta je voor l*l!

Hoop van harte dat ze worden aangeklaagd door David DeGraw.
Plagiaat is nu niet de mooiste manier om opnieuw te starten.Maar de kleuter heeft dus de verkeerde lui weer te pakken gehad om mee te werken.
Kan zelf niets

Helemaal met je eens.

En hij denkt dat hij net zo goed is als Elvis Presley, de lamlul.
Net goed .

Hij kan bij de gecremeerde kroket Rochel info vragen hoe ie met een eventuele rechtzaak om moet gaan .Zij is tenslotte ervaringsdeskundige wat rechtszaken aangaat.

In het Engels klinkt het dan weer wel lekker.Als je dan al iets jat zorg dan in ieder geval nog dat het beter is .Wat een sukkel.

Alleen zijn muziek gejat??? Of ook de tekst vertaald in NL taal??
Wat een kl**o’s die jonge guppies om toxic André heen. Die zogenaamd zelf liedjes kunnen schrijven.😉
André is dus keihard gedizzt 🤭🤣

zuiplap billie dans beweerde dat hij gavin de graw niet kent.
rara wie is er al jaaaaaaaaaaaaaaaaren fan van gavin? de andere *tekstschrijver* [kuch] van hazes nieuwe besties , hansen tomas.
zuiplap billie is dus een leugenaar. goh zeg wie had dat verwacht van dit onsympathieke mannetje?
jammer is dat dit soort losers de media domineren. cancelen lijkt mij het enige juiste dat zij verdienen. dit zijn geen artiesten maar zolderhobbyisten met een gaar computertje van ali expres.