Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Beelden van smeerlap Marco Borsato op befaamde bbq feestjes


De Nieuwe Revu blikt terug op Marco Borsato en zijn vermeende “handelingen” op een barbecue in 2015 en 2019 die hij in zijn eigen tuin gaf. Volgens Haye van der Heyden, die de beelden heeft gezien, gaat het wel “een beetje ver”. Maar er is meer aan de hand dan alleen deze barbecuebeelden.

Maar wat is er nou precies te zien op die beruchte barbecuebeelden? “Hij was inderdaad all-over dat meisje, dat je denkt: ja, het is wel een beetje veel”, aldus Haye van der Heyden in de Nieuwe Revu. Maar volgens Haye moeten we niet vergeten dat we nu met andere ogen naar de beelden kijken dan toen. En volgens hem is er ook nog iets anders belangrijks om in gedachten te houden: “Maar als je een vieze smeerlap bent, doe je dat niet in beeld. Dan doe je dat stiekem ergens achteraf”, aldus Haye van der Heyden.

Haye trekt dan ook een opvallende conclusie over deze hele zaak. “Marco is waarschijnlijk gewoon intens zielig, want waarschijnlijk heeft die man helemaal niks gedaan. Denk ik, hoor”, aldus Haye van der Heyden. Maar ondanks deze uitspraak blijft de aangifte van aanranding staan en zal Marco zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn vermeende daden.

Zie hieronder het eerste bbq filmpje uit 2015 vanaf minuut 2.50 zien we Marco met een jong meisje waar die zo gefixeerd op is.

Het tweede recentere filmpje van de bbq van Marco uit 2019. Een kandidaat heeft dit zelf gefilmd en bij minuut 2.58 zien we Marco heel close zijn met deze kandidaat. Dit filmpje is op mysterieuze wijze opeens van Youtube verwijderd. Goh hoe zou dat nou komen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die viezerik hield die boom ook vast, die zal hij ook wel “gepakt “hebben, de smeerlap !!! 😉

Ben je er bij geweest dan?
Misschien had het nummer veel betekenis bij dat meisje en wist Marco dat.
Het is lekker makkelijk om een oordeel te vellen.
Van mij mag Marco weer terugkomen….topgozer
Maar ja…hij is publiekelijk kapot gemaakt.
Stelletje meelopers.

Ben ik het helemaal mee eens, deze man is helemaal KAPOT gemaakt door zijn eigen COLEGAS, stelletje hypocrieten

Pffff jeetje wat erg denk dat nu 3 kwart van Nederland een smeerlap is . Ik zie niet iets verkeerd maar zal ik wel zijn. En bovendien mocht hij schuldig zijn ( denk niet)dan zou hij het vast niet zo op film doen

Maar wat zie je op dat filmpje dan, ik zie alleen dat hij praat verder niks wat is dan het probleem

Ik geloof er helemaal niks van dat Marco zich schuldig maakt aan ongewenste intimiteiten. Het wordt zo gigantisch opgeblazen door de media. Een hand op iemands schouder is al teveel. Sommige mensen ruiken geld en maken er een zaak van. Doe eens normaal en laat elkaar met rust.

Juist niets tezien

Laat deze man toch met rust ik geloof er geen barst van dat waar hij van beschuldigd is is gebeurt.
En al helemaal niet met minderjarigen.
Dat hij met een volwassen vrouw iets heeft gehad ok ze zijn toch volwassen en kennen de risicos vooral als je vriend bent.
Nu zijn onschuld is bewezen laat hem met rust vooral dat ene zeikwijf van coldewijer ofzo weet niet eens haar naam zo onbelangrijk vind ik het sensatiezoeker mag hopen dat ze zelf eens een misstap maakt en boven water komt.

Helemaal niets te zien! Laat die Man toch eens met rust!!

Inderdaad , niets te zien!!!!hypocrieten allemaal die mee praters!!!!!

Ik zie nul komma noppes op dat filmje dat niet door de beugel kan. Ik zie een man die gewoon een meisje vriendschappelijk bij haar schouders pakt en daarna haar hoofd een paar keer heen en weer schud. Waar gaat dit over?

Ik heb helemaal niets met Marco Borsato, maar ik zie geen rare dingen op dat filmpje.

Laten ze de dame voor de rechter onder ede haar beweringen na buiten laten brengen maar moeder kon Marco niet krijgen dus nu gaan ze hem op deze manier kapot maken want die vent die samen dit toespraken bracht met jhon van de heuvel is kort da na zelf wegens grens overschreden gedrag op gepakt dus koops zet vaart achter de rechtzaak en dat Marco zijn leven weer op pakken