Frans Bauer in tranen tijdens emotioneel optreden: dit is wat er gebeurde!

Frans Bauer en Sieneke hebben de muziekwereld in vuur en vlam gezet met hun recente samenwerking. Het duo bracht het publiek tijdens een optreden in extase met hun hit ‘Een nacht met jou’. Maar volgens Frans was er meer aan de hand dan alleen maar een goed klinkend nummer…

Tijdens een interview met het Vlaamse tijdschrift ‘Primo’ vertelde de zanger dat er iets “magisch” gebeurde tijdens hun medley-optreden. “Het werd muisstil in de zaal en de mensen waren geëmotioneerd door wat wij samen deden”, onthulde Frans. Het lijkt erop dat er een onverklaarbare connectie is tussen de twee artiesten.

Maar het gaat verder dan alleen muzikale harmonie. Tijdens hetzelfde interview vertelt Frans Bauer ook dat hij zich ontzettend op zijn gemak voelt bij Sieneke. “We hebben echt een klik en kunnen samen lachen. Het voelt als familie”, aldus Frans.

Het lijkt erop dat de fans van Frans en Sieneke in ieder geval niet genoeg kunnen krijgen van hun muzikale samenwerking. “Zelfs als we een polonaise zongen, gebeurde er iets intens moois in de zaal”, aldus Frans. Wordt dit duo de nieuwe hitmachine in de Nederlandstalige muziekwereld?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Frans Bauer is vaak emotioneel.
Zijn tranen zijn echt. Het herseninfarct van zijn Mariska is ook om te huilen.
Kom op Frans wees blij dat ze er nog is!
Geniet van je mooie gezin

Frans is zoals hij is .Aan hem kunnen veel BN’ers een voorbeeld nemen.