André Hazes doet schokkende onthulling over verslaving

André Hazes heeft zijn diepste angsten gedeeld in een interview met Het Laatste Nieuws. De zanger geeft toe dat hij bang was om een nuchter leven te leiden en wat voor zin dat nog zou hebben. “Ik vreesde dat het leven heel saai zou worden”, vertelt hij openhartig.

De zanger geeft toe dat hij voorheen zijn leven associeerde met bier en dat hij pas na zijn verblijf in de kliniek besefte dat de alcohol alles voor hem verpestte. “Ik was niet scherp, was er met mijn hoofd niet bij en maakte verkeerde keuzes”, geeft Hazes toe. Maar sinds hij nuchter is, heeft hij een andere kijk op het leven.

“Nu sta ik anders in het leven. En ik ben zeker niet anti-drinken. Iedereen moet zijn zin doen”, aldus de zanger. Toch geeft hij toe dat hij stiekem jaloers is op mensen die volledig losgaan. “Want dat kon ik niet”, geeft hij toe.

Het lijkt erop dat de zanger zijn angst om nuchter te leven heeft overwonnen. Wat zal dit betekenen voor zijn toekomst en carrière? Zal het nuchtere leven hem inspireren of juist tegenwerken? Voor nu blijkt zijn comeback nog één grote flop.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

en maar blijven uitmelken en maar blijven oprakelen.

verslaafd zijn: het nieuwe verdienmodel
want zingen kan ie niet!!!!!!!!!!!

Hijs nie nuchter hoor, hij gebruikt er alleen geen bier meer bij.
Zegt hij..
Maar we weten allemaal dattie een pathologische leugenaar is.

Waarom komen steeds weer dezelfde verhalen naar boven over zijn clean zijn?
Ik geloof er niets van, die jongen is een fantast ,ingebeeld knulletje enz.enz .
Snap trouwens niet als hij een vrouw even kent, haar meteen ten huwelijk vraagt.
Het is net Gordon aandacht willen en nog krijgen ook.

Rot toch op met die kleuter

Ik ken iemand in mijn naaste omgeving die afgekickt is, waarvan doet er niet toe. Die persoon is daar trots op, en dat mag ook, want die persoon heeft hele diepe dalen gekent. Hoe trots die persoon ook is, die persoon zal het echt niet zoals die Hazes het echt niet van de daken schreeuwen. Dus ik denk dat Hazes iedereen, dus ook zichzelf wil doen laten geloven dat hij afgekickt is, maar stiekem toch gebruikt.

Wat kunnen mensen toch ongelooflijk reageren op iemand ik vindt het knap wat hij heeft gedaan iedereen laat het op zijn manier merken maar moet iedereen nu hem zo afkraken hij ziet er fris uit beter als toen hij gebruikte dus denk niet dat hij gebruikt .
Laat die jongen toch zijn gang gaan nu het zo goed gaat met hem.
Maar dat zijn mensen he alles maar afkraken van een ander zijn jullie er bij geweest dan
Nou ik gun hem en moon nog velen gelukkige jaren dat verdienen ze alle 2

Verkeerde keuzes heb je zeker gemaakt met van snollen en je stink moer die hebben je naar de klote geholpen ..je heb nu de juiste keuze gemaakt je mooie Monique en je lieve pikkie (en zoek weer contact met je zus )dat verdiend zei!! En klaploper dombo djarno lekker laten gaan te dom dat die uit ze ogen kijk…

Leendert, je hebt het over ene van Snollen?! Wat denk jij van iemand die geen relatie heeft, geen eigen inkomen heeft, elke maandag een bezoekje van een vent krijgt , in een groot huis kan blijven wonen en allerlei andere leuke dingen kan doen? Zullen we het daar eens over hebben?
En wat die mooie Monique van jou betreft: haar ex heeft weloverwogen en zwart op wit aangegeven hoe hij over haar denkt en daar is – wat mij betreft – geen speld tussen te krijgen. We hebben allemaal duidelijk kunnen zien waartoe een bijna 7-jarige relatie geleid heeft en om je geheugen even op te frissen: op aanraden en met hulp van anderen is hij in therapie gegaan en heeft – voor zo ver ik weet – nog steeds hulp nodig.
Je ziet, ik fantaseer niet maar beperk mij uitsluitend tot de feiten.

Xander wat denk je van zo’ n dweil die alleen maar relatie’s naar de klote help… Nee zei heb een goeie job mark kleding schowen daar heb je echt hoge school voor nodig😂😂 ze teert alleen maar op stief pappie ze 💰💰arme sloeber..ze vergeet waar ze vandaan kwam..

Leendert (of Rene), op een gegeven moment zat André er helemaal doorheen en kon er niet langer tegenop. Vervolgens vluchtte hij het huis uit, zocht steun bij anderen en is toen liefdevol door de familie van Soelen in huis genomen. Toen wat later bleek hoe slecht hij er aan toe was, is er in goed overleg voor gezorgd dat hij iets aan de oplossing van zijn problemen ging doen en tot nu toe met redelijk succes.
Door het showen van – wat jij noemt – marktkleding (die overigens door het merendeel van de Nederlandse vrouwen gedragen wordt), laat zij in ieder geval zien dagelijks te werken en niet afhankelijk te zijn van anderen en dat is altijd nog beter dan als uitkeringstrekker commentaren te leveren zoals jij doet.
Als je wilt reageren, probeer dat dan eens in fatsoenlijk Nederlands.

Als een man zijn vrouw verlaat omdat het volgens hem onmogelijk is om met haar verder te leven, moet de schuld hiervan bij deze twee gezocht worden en niet bij een derde.