Onrust bij koningshuis: Amalia wil geen koningin worden

De veiligheid van onze koninklijke prinsessen staat op het spel, zo blijkt uit een onderzoek van Ipsos in opdracht van de NOS. Niet alleen Amalia is in gevaar, maar ook Alexia en Ariane moeten veilig gehouden worden.

Uit de enquête blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders zich zorgen maakt over de veiligheid van de prinsessen, vooral tijdens grote evenementen zoals Koningsdag. Maar er is nog meer onthullend nieuws…

Een grote meerderheid van de ondervraagden zou begrip hebben als Amalia besluit om geen koningin te worden vanwege de bedreigingen. Maar wat nog schokkender is, is dat veel mensen vinden dat de overheid Amalia koste wat kost moet beveiligen, zodat ze een ‘normaal’ studentenleven kan leiden in Amsterdam.

“De veiligheid van de prinsessen is van het grootste belang en er mag geen enkel risico worden genomen”, aldus een bezorgde burger in het rapport. “De overheid moet alles in het werk stellen om hun veiligheid te waarborgen, ook als dat extra kosten met zich meebrengt.”

Het is duidelijk dat de dreiging rond onze prinsessen serieus genomen moet worden en dat er actie moet worden ondernomen om hun veiligheid te waarborgen. De vraag blijft echter of dit genoeg zal zijn om de angst en bezorgdheid van het Nederlandse volk weg te nemen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Groot gelijk ik wens jou verder een gelukkig leven toe

Groot gelijk meisje

Ach meid maak je nu nog niet zo druk..😉 hoef je pas over 20 jaar mee bezig te houden.
Nu nog jaren lang leve de lol! 💃

Daarover hoeven Amalia & familie zich nu nog absoluut niet druk te maken. Pas als Amalia circa 40 jaar is zal zij pas voor het eerst hoeven te werken.
Dus ze kan nog vele jaren genieten, reizen, dansen, dansen, uitgaan, feesten, lol met vrienden en familie hebben!
Heeeeeerlijk je jonge jaren lekker vrij zijn en veel geld hebben.
De wereld staat voor haar open.😁🍀💖😻🍷

Groot gelijk!
1 groot poppenkast… Leef je lekker uit zoals een jonge meid dat zou moeten doen!
🥳🥳🥳

Jij beslist je , moet toch lekker een tiener kunnen zijn.
Mooi je eigen dingen kunnen doen,in plaats koningin moeten worden , je hebt groot gelijk feest er maar op los je bent nog zo jong

Lieve amalia
Ik vind je een topper
Hoop dat je onze koningin wilt worden!!!!!!!
Je bent hartstikke ok

Vincent Moleveld

Wij maar betalen betalen beste is dat alles afgeschaft word !!!

Pakkende titel…….

Twee zusjes die ruzie hebben, is dat nieuws? Voorbereiding voor de troon is niet zo simpel. Als Amalia niet zou willen, dan moet Alexia opgeleid worden. Dat vraagt om keuzes. Niet eenvoudig hoor.