Linda de Mol heeft schijt aan slachtoffer verkrachting Jeroen Rietbergen

Linda de Mol is terug van weggeweest bij het populaire televisieprogramma Ik Hou Van Holland. Na een seizoen afwezigheid vanwege het drama rondom haar geliefde Jeroen Rietbergen, keert ze terug op de buis. Maar de timing is heel apart te noemen, want het Openbaar Ministerie heeft besloten om Jeroen te vervolgen voor verkrachting.

Kan Linda wel vrolijk op televisie verschijnen terwijl haar partner beschuldigd wordt van zo’n ernstig vergrijp? Critici vinden van niet. “Die twee zitten natuurlijk gewoon nog een beetje aan elkaar vast. Hoe dat precies zit, maakt niet uit. Dan heb je én dat dat loopt en ondertussen sta je heel vrolijk te doen bij Ik Hou van Holland”, aldus mediajournalist Marcus den Blanken in de nieuwste aflevering van de AD Mediapodcast.

Maar Linda heeft weinig keuze, volgens collega Angela de Jong. “En als ze haar imago wil opvijzelen, dan zal ze toch weer met een paar grote succesvolle shows moeten komen. Dan is de kans met Ik Hou van Holland natuurlijk wel het grootst.” Toch is Marcus sceptisch over de geloofwaardigheid van Linda’s verschijning. “Ik geloof dan niet dat zij dat vrolijk oprecht meent.”

Het wordt nog pikant als de rechtszaak tegen Jeroen tijdens de uitzendingen van het programma loopt. “Maar goed, ik denk dat ze daar wel safe mee zit, want het kan geloof ik nog een jaar duren en dan is Ik Hou van Holland al wel op de buis geweest”, aldus Angela. Maar of het publiek Linda nog wel zo vrolijk en oprecht zal zien, blijft de vraag.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ik hoop dat ze weinig kijkers krijg op TV het is een schande dat ze door gaat met een viespeuk maar Linda heeft een plaat voor haar hooft dat is Mol eigen

Nou geloof het of niet maar linda zelf houd ook wel van vieze smerige spelletjes jeroentje mag 1x per week los gaan en linda mag niets weigeren dus je snapt wel dat het een vies smerig zooitje word in huize de Mol