Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Op1 gaat gruwelijk mis: gast valt bloedend op de grond


Parkinsonpatiënt Corlien Doodkorte was gisterenavond te gast in de Op1-studio om te praten over haar ervaring met gebedsgenezing. De avond begon rustig, maar toen Corlien aan het woord kwam, ging het goed mis. De Op1-kijker zag na een kort filmpje hoe de hele studio in rep en roer was: op de achtergrond lag Corlien gewond op de vloer.

Margje Fikse, een van de presentatoren, deed als een soort sportverslaggever verslag van de situatie: “Ondertussen is hier wat consternatie in de studio, want een van de gasten is gevallen en het gaat niet goed. Ze wordt nu op dit moment overeind geholpen. Ze is aan het bloeden en het gaat echt niet goed, terwijl wij toch…” Charles Groenhuijsen, de andere presentator, zwijgt als het graf.

Corlien bleek naast het podium te zijn gestapt en ongelukkig gevallen. De paniek was groot, maar gelukkig was er een huisarts aanwezig om haar te helpen. Na enige tijd werd Corlien weggehaald om bij te komen. Margje liet de Op1-kijker weten dat het goed met haar ging, behalve een bloedneus en een schaafwond.

Op Twitter waren de reacties niet mals. Bekende ondernemer Erik de Vlieger bekritiseerde Charles’ medeleven. Journalist Ton F. van Dijk vond het ongepast dat de uitzending doorging en dat er live verslag werd gedaan. En ook andere Twitteraars vonden het incident knullig en onprofessioneel.

Maar wat is er nu precies gebeurd? Een bron vertelt aan ons dat Corlien naast het podium stapte omdat ze dacht dat haar deel van het gesprek al was afgelopen. Een verkeerde inschatting dus. Het incident had voorkomen kunnen worden als de productie haar beter had geïnformeerd.

Hieronder de beelden voor als je het gemist hebt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties