Prinses Ariane verbreekt het protocol en doet onthulling

Prinses Ariane is altijd omschreven als de verlegen en stille dochter van het koninklijk paar, maar tijdens de viering van Koningsdag verraste ze iedereen met haar vastberadenheid en zelfverzekerde houding. Ze nam het woord voor de journalisten en sprak openhartig over haar toekomstplannen.

Ariane staat bekend als de jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima en is altijd een beetje in de schaduw van haar oudere zussen, Amalia en Alexia, gebleven. Maar dat veranderde op Koningsdag toen ze haar toekomstplannen voor het eerst openbaarde.

Op de vraag of ze net als haar zus Alexia naar het Atlantic College in Wales zou gaan, waar Alexia de afgelopen twee jaar heeft gestudeerd, antwoordde Ariane duidelijk: “Ik ga niet mijn zus achterna naar Wales, nee.” Maar ze liet ook doorschemeren dat haar toekomstplannen nog niet helemaal vaststaan.

“Momenteel zit ik nog in de vierde en ik ben me nu aan het focussen op het nu. Daar zit ik met mijn gedachten”, aldus de zestienjarige prinses. Het is echter opvallend dat ze niet expliciet heeft gezegd dat ze op Sorghvliet blijft voor haar vijfde en zesde middelbaar. Zou Ariane van plan zijn om haar diploma in het buitenland te behalen?

Wat Ariane precies gaat doen na haar middelbare school blijft nog even de vraag, maar één ding is zeker: deze jonge prinses heeft haar eigen pad uitgestippeld en is vastberaden om haar eigen weg te gaan!

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mooi, Ariane,
Gewoon doen wat je graag wilt.

Ga je eigen gang ,het is jou leven .
Groetjes Uit Wervershoof vandaan.