Bridget Maasland gooide zichzelf van de trap, ze was er klaar mee

Bridget Maasland, de bekende televisiepresentatrice, heeft onlangs een schokkend verhaal verteld over haar pestverleden. Als tienermeisje werd ze zwaar gepest en het ging zo ver dat ze niet meer naar school wilde. In een aflevering van de podcast ‘De Weg Naar Succes’ deelde ze haar pijnlijke ervaringen.

Op één van de achttien scholen waar Bridget heeft gezeten, liep het volledig uit de hand. “Dat ging best wel ver”, aldus Bridget. Het pesten was zo erg dat ze niet meer naar school wilde en ze ging zelfs zo ver om van de trap te vallen in de hoop dat ze iets zou breken en niet meer naar school hoefde. “Dat ging best wel ver”, aldus Bridget Maasland.

“Ik ben geen klikker of zo, dus het is ook niet dat ik dan naar huis ging: ‘Ik word gepest.’ Dat wilde ik ook niet”, vertelde Bridget in de podcast. Het was een moeilijke periode voor de presentatrice, maar ze heeft zich er uiteindelijk doorheen geslagen en is uitgegroeid tot een succesvolle persoonlijkheid in de media.

Het verhaal van Bridget Maasland is een inspiratie voor iedereen die ooit gepest is. Het laat zien dat je ondanks een moeilijke start in het leven, toch een succesvolle carrière kan hebben. Bridget heeft laten zien dat je je niet moet laten kisten en dat je altijd door kan gaan, hoe moeilijk het ook lijkt.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties