Monique verbreekt relatie met André Hazes opnieuw

Monique Westenberg heeft haar vakantie met André Hazes beëindigd en is teruggekeerd naar Nederland met hun zoon, kleine Dré. Hoewel ze samen op vakantie waren, lijkt het erop dat Monique nu alleen teruggaat. André blijft namelijk nog in Los Angeles. Het is onduidelijk of hun relatie dit keer echt ten einde is, maar ze hebben in het verleden al vaker te maken gehad met ups en downs.

Monique heeft zich niet expliciet uitgelaten over de reden van haar terugkeer naar Nederland zonder André. Op haar Instagram postte ze wel een bericht met een foto van haar en kleine Dré met als onderschrift: “Er gaat niets boven thuis zijn met mijn jongen”. Het lijkt erop dat ze zich nu vooral richt op haar rol als moeder en even afstand neemt van haar relatie met André.

André liet wat foto’s zien dat hij inmiddels in Las Vegas zat met zijn neef Djarno en aan het gokken was. Las Vegas is nou niet echt de stad waar je moet zijn als je verslaafd bent geweest. Het lijkt erop dat Andre weer helemaal los zal gaan nu Monique hem verlaten heeft.

Fans zijn natuurlijk wel nieuwsgierig of dit definitief het einde van hun relatie betekent of dat ze binnenkort weer samen zullen zijn. Maar één ding is zeker: het zal niet lang duren voordat de volgende aflevering van het André en Monique-saga zich afspeelt.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

AANDACHT ! AANDACHT ! AANDACHT !!

Erg als je als gewoon iemand, ze is geen artiest, zoveel aandacht opeist.

Nou dat kind moet gewoon weer school.
Dus zo vreemd is het dan niet dat je dan weer naar huis komt.

Ra, Ra, hoe kan je een relatie verbreken als je helemaal geen relatie hebt? Heeft toch duidelijk aangegeven hoe hij over haar denkt?!

het is morgen maandag wipdag. dreetje hazes zal een vervangster hebben in l.a. want hij komt er net iets te vaak. letterlijk