Andre Hazes weer aan de drank: gaat het helemaal mis?

Het lijkt erop dat de problemen voor André Hazes nog lang niet voorbij zijn. De zanger heeft een terugval gehad in zijn drankgebruik en dat terwijl hij in Las Vegas vertoeft met zijn neef Djarno. De verleidingen in de stad lijken te groot te zijn voor André en het gaat helemaal mis.

Monique, de vriendin van André is gisteren al naar huis vertrokken met hun zoontje. Ze lijkt ook helemaal ten einde raad en weet niet meer wat ze moet doen. Ze heeft het gevoel dat ze André niet kan helpen al probeert ze het keer op keer het breekt haar hart om hem zo te zien.

Het is geen geheim dat André Hazes in het verleden moeite heeft gehad om van de drank en drugs af te blijven. Hij heeft in het verleden al eens een afkickkliniek bezocht om van zijn verslaving af te komen. Helaas lijkt het er nu op dat hij weer in zijn oude gewoontes vervalt.

André lijkt dus weer helemaal van het padje af. Wat André echt nodig heeft zijn mensen om hem heen die hem uit dit soort situaties en verleidingen houden en niet alleen maar mensen die op alles ja zeggen. Dat is vragen om moeilijkheden.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inderdaad, knopen doorhakken. Duidelijke bezoekregeling afspreken, alimentatie voor kleine Dré regelen en kappen hiermee. Daar word je toch gek van!

Ze is nog maar net terug uit Amerika en dan lekt zij zo’n bericht om vooral te laten zien hoe zielig zij zelf is. Iemand met maar een klein beetje fatsoen en een tikkeltje verstand houdt zo iets voor zich en zorgt voor hulp. Maar ja, dat is zeker te veel gevraagd.

Ik vind Monique een aandachtstrekker, als zgn. bekende Nederlander.Ze is geen artiest.
Waarom constant in het nieuws?

Manager Djarno en Monique zijn 2 mensen waarvan Andre heel ver weg moet blijven. Die 2 zeggen nooit geen nee tegen Andre, maar helpen hem de vernieling in. Zolang ze maar van Andre kunnen profiteren.

Daar heb je gelijk in André moet eens een tijdje helemaal op zichzelf gaan wonen .
War moet hij steeds in Amerika doen.
Hij is toch geen wereldster en zal dat nooit worden

Om met de woorden van zijn loeder van een moeder te spreken:

Jouw frustratie ligt zo diep in jouw gefrustreerde identiteitsprobleem. Kom eens uit de kast André… Daar ligt jouw verlichting! 🤣

Je mag Rachel dan een loeder van een moeder vinden, maar ze had toch heel snel in de gaten dat het met die Monique nooit wat zou worden. Over loeder gesproken!

Ik vind Monique een aandachtstrekker, als zgn. bekende Nederlander.Ze is geen artiest.
Waarom constant in het nieuws?

Het enige bij die ver weg moet blijven is, is die vieze gore klaploper dombo djarno en ze moer dat zijn mensen daar heb je niks aan die zijn nog te dom om te 💩💩maar achhh dombo djarno kan ook zeggen dat die in LA is geweest op de 💰💰💰van ze neef!!! want hij kan zelf helemaal niks dombo djarno…

Mee eens Esther stoppen met die gozer en direct er achteraan met die Monique, Da’s ook niks.