André Hazes laat zoontje stikken voor zuip en gok vakantie

André Hazes Jr. dacht met gemak drie Ahoy-concerten uit te verkopen, maar naar verluidt is het hem tot nu toe nog niet gelukt om één concert te laten uitverkopen. De kaartjes van het ene concert dat in de verkoop is gegaan, raken ze aan de straatstenen niet kwijt. Wat doet de volkszanger in de tussentijd? Hij is op vakantie in Amerika!

Entertainmentverslaggever van De Telegraaf, Jordi Versteegden, vindt het opvallend dat André niet in Nederland is om zijn concert te promoten. “Hij moet toch wel iets harder zijn best gaan doen, geloof ik”, aldus Versteegden in de podcast Strikt Privé.

Collega Evert Santegoeds denkt er hetzelfde over. “Dit jaar moet het gebeuren voor André, anders ziet het er somber uit voor zijn carrière. Er kan maar beter een hit staan op dat album”, zegt Santegoeds.

Het nieuwe album van André komt pas in september uit. Privé-sterjournalist Jan Uriot denkt dat André misschien een andere baan moet zoeken. “Er zijn een hoop mensen die niet rijp zijn voor dit vak. Als je het nou niet kan zonder alles eromheen, misschien moet je dan toch in de snackbar gaan werken”, zegt hij in zijn podcast op Podimo. Ook collega Marc-Marie Huijbregts is het met hem eens. “Misschien ben je er dan niet voor gemaakt. Of gewoon iets anders gaan doen in elk geval.”

Als het album van André ook geen succes wordt, is het volgens Santegoeds aardig gedaan met zijn carrière. “Er is heel hard aan gewerkt door een team en dan is ook voor hem het uur van de waarheid nabij.” De hoofdredacteur van Privé heeft ook zo zijn bedenkingen over de carrière van André. “Het gaat niet heel lekker met die carrière van André Hazes. Ik zou mijn hart vasthouden of mensen daar wel heel erg in geïnteresseerd zijn op dit moment”, zegt hij.

Terwijl zijn concertkaartjes niet verkopen en zijn carrière in zwaar weer zit, is André drukker met zijn gok en drankreisjes naar Las Vegas. Terwijl zijn zoontje allang weer in Nederland zit en het weken zonder zijn vader moet doen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zoals heel Nederland inmiddels al weet: Hij is geen knip voor z’n neus waard.
Media/volgers: Geef dat kadaver toch geen podium meer, alsjeblieft.

Het kind weet niet beter toch?

ochja gans t land weet dat hij zijn bloedeigen kind maar een blok aan zijn been vindt en t liefst zo ver mogelijk bij hem vandaan is zodat hij in the usa de beest kan uithangen!!!!!!!!!!!
deze amateur krijgt niet eens de braderie vol laat staan de arena!!!!!!!!!! loser met zijn gejatte liedjes!!!!!!!!!!!

Net als zijn ouwe heer ook zo’n zuiporgel die hele familie zijn zwakzinnige mongolen en aan dacht trekkers