Willem-Alexander is echt woest op prins Bernhard jr.

Vorige maand kondigde Gordon dramatisch aan dat hij terug zou keren naar Nederland om zijn hartzeer te verwerken. Maar toen zijn ex-verloofde Gavin Rozario met onthullingen kwam, maakte de tv-miljonair snel dat hij wegkwam. Op Instagram deelde hij uitbundig verslag van zijn privévlucht, waarbij hij gezelschap had van niemand minder dan prins Bernhard jr. en DJ Don Diablo.

Ze vlogen naar Baku, waar het F1-circus op dat moment neerstreek. Vanuit de luxueuze privéjet deelde Gordon patserige video’s, waarin hij ook nog innig om de nek van Bernhard hing.

Maar wat vindt koning Willem-Alexander eigenlijk van de band tussen zijn neef en Gordon? Evert Santegoeds laat het weten in de podcast Strikt Privé: “Het zal hem vast niet bevallen, maar ik betwijfel of hij er veel aan zal doen.”

Evert beweert dat de koning niet snel zal ingrijpen, zelfs niet als het gaat om gravin Eloise die in badpak op televisie verschijnt. “Willem-Alexander wil de koninklijke familie zo klein mogelijk houden. Hoewel er neefjes en nichtjes zijn bijgekomen, mogen ze over het algemeen gewoon doen waar ze zin in hebben.”

Evert voegt eraan toe: “En zo zien we dat hij totaal geen problemen heeft met het feit dat prins Bernhard gezellig met Gordon op vakantie gaat.”

Wat betreft de ophef rondom Eloise in badpak kan Evert het niet zo goed begrijpen. “We hebben jarenlang foto’s gezien van Máxima in badpak, totdat er beperkingen werden opgelegd. Dus eerlijk gezegd snap ik niet waar al die ophef over gaat. Eloise maakt geen deel uit van het Koninklijk Huis en moet gewoon haar eigen gang kunnen gaan. Laten we niet overdrijven.”

Gisteren kregen we ook nog te horen dat prinses Ariane Nederland gaat verlaten en naar Italië gaat om te studeren. “Natuurlijk, daar kan ze in haar badpak rondlopen, want het weer is er altijd fantastisch. Bovendien staat het grootste deel van het jaar het lege huis van oma klaar. Alles lijkt dus weer perfect geregeld te zijn.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties