Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Politie heeft twijfels over slachtoffer Marco Borsato, is hij onschuldig?


Het leven van Marco Borsato staat op zijn kop na beschuldigingen van misbruik door een minderjarige. Volgens weekblad Privé werd de zaak aan het licht gebracht toen de moeder van het meisje haar dagboek ontdekte, waarin angstaanjagende details van het vermeende misbruik werden onthuld. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft echter twijfels over de echtheid van het dagboek en heeft het vermeende slachtoffer gevraagd om meer bewijs te leveren.

De moeder van het vermeende slachtoffer beweert dat ze Marco Borsato al in 2019 confronteerde met het dagboek van haar dochter. Naar verluidt heeft de zanger toen zijn ongepaste gedrag toegegeven, en de moeder zou dit zelfs stiekem hebben opgenomen. Om de zaak verder te onderzoeken, hebben zowel het meisje als Marco psychologen bezocht, waarbij Marco tijdens een sessie zijn excuses zou hebben aangeboden.

Hoewel deze bewijzen al sinds eind 2021 bekend zijn, is er nog steeds geen duidelijkheid over de zaak. Het OM lijkt nog niet overtuigd genoeg van de schuld van Marco om tot vervolging over te gaan. Het dagboek van het vermeende slachtoffer bevindt zich nog steeds bij het OM en wordt momenteel grondig onderzocht.

Nu, anderhalf jaar later, nadert het moment van de waarheid voor Marco Borsato. Zijn advocaat, Geert-Jan Knoops, heeft onlangs onthuld dat er een onderzoek loopt naar het handschrift van het vermeende slachtoffer. De resultaten van dit onderzoek zijn nog onbekend, maar volgens weekblad Privé heeft het OM het vermeende slachtoffer gevraagd om aanvullend bewijs te leveren. Ze wordt verzocht meer geschreven documenten te overleggen waaruit blijkt dat haar handschrift overeenkomt met dat in haar dagboek. De twijfel over de echtheid van het dagboek blijft hiermee voortduren.

De toekomst van Marco Borsato hangt nu af van de uitkomst van dit onderzoek en het aanvullende bewijs dat het vermeende slachtoffer mogelijk kan leveren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hehe jeetje
Bnn’ers kapot maken is niet tof.
Zijn ze misschien nu achter dat Marco onschuldig is.!!
Laat Marco toch eens met rust.
Goeie man..

Ik denk dat hij 100% onschuldig is en de moeder van het VERMEENDE ‘slachtoffer’ een kronkel in dr kop heeft omdat ze Marco niet kon krijgen met dr lelijke smoel.

Ik vind nog steeds dat de media het fatsoen moet hebben om niet alles in het openbaar te gooien. Dit is voor alle partijen beter. Natuurlijk moeten journalisten kunnen zoeken naar de waarheid maar leg je bevindingen neer bij het O.M.
uiteraard kun je de onderwerpen in het algemeen behandelen op tv maar tegelijkertijd hoef je niet de vermeende daders al te kruisigen

Misschien dat een grafoloog uitkomst kan bieden, dat hij of zij vast kan stellen dat het handschrift in haar dagboek niet overeenkomt met het handschrift in haar huiswerk.
Dan lazert ze gelijk door de mand.
Zo lang je niet op heterdaad betrapt bent/wordt, zijn dit soort zaken veelal het ene woord tegen het andere. Hoe triest dat ook is. Maar de jeugd filmt toch alles tegenwoordig ?
Ze kunnen beter dát filmen dan iemand die voor de lol in elkaar geslagen wordt.
Soms vraag ik mij af in wat voor een maatschappij we leven.
Het wordt steeds gekker.