André Hazes en Monique wonen samen: Gaan ze binnenkort trouwen of opnieuw scheiden?

André Hazes heeft zijn volgers maandenlang voor de gek gehouden met zijn zogenaamde droomhuis in Wilnis. De zanger deelde trots dat hij zijn ultieme stulpje had gekocht en dat hij daar oud zou worden. Maar niets blijkt minder waar, volgens niemand minder dan Yvonne Coldeweijer. Ze onthult dat André inmiddels weer bij Monique Westenberg is ingetrokken en dat hij zijn zogenaamde droomhuis waarschijnlijk gaat verhuren.

Het leek erop dat André eindelijk zijn plekje had gevonden, maar nu hij weer herenigd is met Monique, lijkt alles anders. Het gezin spendeert veel tijd samen en heeft onlangs zelfs een reis naar Amerika gemaakt. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft André definitief afscheid genomen van zijn eigen huis in Wilnis. “Hij woont weer fulltime bij Monique en gaat dit waarschijnlijk verhuren,” onthult Coldeweijer op Instagram. “Dat was DRIE maanden.”

De vraag is nu: waarom heeft André iedereen zo voor de gek gehouden met zijn droomhuis? Was het slechts een tijdelijke escapade of speelden er andere motieven?

We weten allemaal dat André moeilijk alleen kan zijn, maar de soap lijkt zich weer van begin af aan af te spelen. Nu zijn André en Monique niet alleen weer bij elkaar maar ze wonen ook nog samen.

Gaat André haar straks weer ten huwelijk vragen om er dan met een andere dame vandoor te gaan zoals hij deed met Sarah van Soelen. We zullen het vast allemaal weer gaan zien.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wanneer houdt dit nou eens op ? 🙈

kerel heeft het niveau van een 7jarige en kan waarschijnlijk nog niet eens een ei koken
daar heeft ie Moniek voor en op maandag een verzetje.
dat huis in Treurnis is waarschijnlijk gekocht om als neveninkomsten te dienen door huurders erin te zetten want artiestje spelen gaat hem maar slecht af.
wel alles netjes doorgeven aan de fiscus he Dreetje!

Het is gewoon een never ending story. Net als een plaat waar een kras opzit. Die blijft ook steeds hetzelfde stuk herhalen.

Ik vind het zielig voor die kleine jongen. Dat ze daar niet een keertje aan gaan denken. Wat voor trauma houd zo een jongetje er aan over ???

Dat jongetje word net als zijn vader .Kan ook niet anders iets van steeds weer hetzelfde rondje lopen .

@Cisca,
Dat jochie houdt er, denk ik, geen trauma aan over hoor.
Die gaat dit “hoerenlopen” als normaal zien en zal het waarschijnlijk overnemen.
Dus onze toekomstige generatie zal voorlopig nog steeds te maken krijgen met
Dreetje 2, Dreetje 3………Dreetje 247.