André Hazes en Monique voor de rechter gedaagd om wangedrag

Het lijkt erop dat de vakantie van André Hazes en Monique Westenberg vorig jaar naar Amerika een prijzig gevolg kan hebben. Volgens niemand minder dan Yvonne Coldeweijer moeten de twee zich binnenkort verantwoorden voor de rechter. Wat is er gebeurd? Het blijkt dat de vakantie van Dré, hun zoon, een week eerder van school halen voor de reis naar Amerika de nodige ophef heeft veroorzaakt.

Monique deed destijds een verzoek voor vrijstelling van school, zodat het gezin eerder op vakantie kon gaan. Echter, dit verzoek werd niet met open armen ontvangen door andere ouders op school. Zij waren namelijk ook geïnteresseerd in eenzelfde vrijstelling voor hun eigen vakantieplannen.

Maar volgens Yvonne Coldeweijer heeft de school van Dré nooit toestemming gegeven voor de vakantie. Ze onthult op Instagram: “Ondanks de afwijzing zijn André en Monique toch op vakantie gegaan. De school heeft dit gemeld bij de leerplichtambtenaar, en daar is het dus geëscaleerd.”

De gevolgen van deze vakantie kunnen ernstig zijn voor het stel. Yvonne laat weten dat ze binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Ze vervolgt: “Nu is het aan André om aan de rechter uit te leggen waarom ze deze keuze hebben gemaakt en waarom ze denken dat ze boven de wet staan.”

Bij schoolverzuim heeft de rechter de bevoegdheid om een geldboete op te leggen tot wel 3.700 euro. De leerplichtambtenaar kan leerlingen vanaf twaalf jaar persoonlijk aanspreken op hun ongeoorloofde schoolverzuim en ze voor de rechter brengen. Voor Dré geldt deze regel echter niet, aangezien hij slechts zes jaar oud is. Desalniettemin kunnen de ouders in het uiterste geval een gevangenisstraf van een maand riskeren.

Het is afwachten hoe deze zaak zich zal ontwikkelen en of André en Monique de gevolgen van hun vakantiebeslissing zullen moeten dragen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

kansloze aso’ s.

Zou alleen maar terecht zijn ook André en Monique moeten zich aan de regels houden.
Monique met haar reisziekte van vakantiepark naar vakantiepark.Ga eens iets normaals doen met je zoon

Terecht regels zijn er zeer zeker, ook voor de fam. Hazes en ik kan die andere ouders geen ongelijk geven. Maar ja Hazes denkt dat hij boven de wet staat dus…..

Idd helemaal mee eens, ze zijn niet de koninklijke familie die telkens vrij kreeg altijd voor hun koters.

Als je rijk bent kan je alles😛 boete lachen ze gewoon om.
Zij voelen zich verheven boven alles en iedereen.
Bah!!!

Hij kan een paar knaken hebben maar het blijft een armoedige bedoening, dat Hazes kliekje. Sneu volk, meer is het niet.

Als hij veroordeeld wordt, worden zijn snoepreisjes naar de VS een stuk moeilijker.

De Rechter zal gewoon meegaan met het feit dat kleine Dre en zijn papa en mama weer een gelukkig stel vormen .
Wat goed is voor alledrie.
Wat fijn dat de liefde toch wint in deze wereld vol haat en nijd.

Liefde tussen Monique en André?????????????? Laat mij niet lachen!!!!!!!!!!!

Kind zal toch naar school moeten anders is ie straks als volwassene net zo dom als zijn pa. 🤣