Aangrijpende foto van Mart Hoogkamer: ‘Angstaanjagend vermagerd en uitgeput’

Mart Hoogkamer, bekend geworden door zijn deelname aan Holland’s Got Talent, heeft de laatste tijd flink met zijn gezondheid geworsteld. Regelmatig moest hij optredens afzeggen vanwege ziekte, maar nu blijkt dat de zanger zichzelf compleet voorbij is gelopen. In een emotionele uitspraak laat Mart weten dat het hem allemaal te veel is geworden: “Mijn moeder zei altijd: ‘Werk om te leven, leef niet om te werken’. Had ik maar naar haar geluisterd. Ik heb mezelf de afgelopen tijd volledig verloren in mijn passie om mensen te raken en te inspireren. Optredens, nieuwe muziek, televisieprogramma’s… ik kon er geen genoeg van krijgen.”

Het nieuws kwam hard aan bij Mart’s fans, maar de zanger neemt nu noodgedwongen een stap terug: “Het is duidelijk dat ik over mijn grenzen ben gegaan. Het wordt me allemaal te veel, wat resulteerde in het afzeggen van verschillende optredens. De komende weken wil ik eerst rust nemen en een nieuwe balans vinden tussen mijn passie voor muziek en mijn energieniveau. Daarom las ik bewust een tijdelijke werk- en mediapauze in.” Het management van Mart heeft onlangs laten weten dat de werkpauze verlengd zal worden: “Mart is op de goede weg naar herstel, maar hij is nog niet helemaal fit genoeg om op 1 juli weer volop te kunnen functioneren.”

De bezorgdheid rondom Mart’s gezondheid groeit. Frans Duits, een goede vriend van de zanger, uit zijn zorgen in een interview met Story: “Ik kom Mart regelmatig tegen in het land en ik zag een magere, uitgebluste jongen. Ik heb nog gezegd dat hij goed voor zichzelf moet zorgen, maar hij antwoordde dat hij dat ook doet. Maar we weten allemaal dat mensen soms ‘ja’ zeggen en iets anders doen.”

De fans van Mart hopen dat de zanger snel herstelt en dat hij de rust neemt die hij nodig heeft. We wensen hem veel sterkte en hopen hem snel weer vol energie op het podium te zien stralen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zit vast te vaak aan de cokijanie en ballonnen zo ziet gewoon ene junk eruit .